DISTRIBUIȚI

După primele două etape, Milan și Betis par a fi favorite la calificare. Italieni sunt lideri, cu șase puncte, în vreme ce andaluzii sunt pe poziția secundă în grupa F, cu patru puncte și fără gol primit. Grecii de la Olympiakos au un punct, în vreme ce senzația sezonului actual, Dudelange, nu a scos niciun punct.

Milan-Betis se joacă pe 25 octombrie, de la ora 19:55.

ȘOC ÎN DERBY DELLA MADONNINA
Duminică seara, ”Diavolul” a pierdut derby-ul cu Internazionale (0-1) în ultimele momente ale jocului, după o ieșire greșită a lui Donnarumma. Gafa tânărului portar a readus pe tapet discuția privind statutul său și veșnicele discuții legate de contract. Logic, el a fost apărat de antrenorul Gattuso: ”Am pierdut din greșeala tuturor, nu a unei singure persoane”.

Chiar și așa, presa italiană speculează că între buturi, contra lui Betis, va fi trimis veteranul spaniol Reina.

Milan este doar pe locul 12 în campionat. Speranțele stau în continuare în argentinianul Higuain, care până acum a reușit patru goluri și un ”assist” de la venirea în vară în capitala Lomnbardiei.

”Rosso-nerri” nu au probleme de lot, singurul absent fiind fundașul croat Strinic, neutilizat încă de la aducerea sa în vară, din cauza unor probleme cardiace.

ANDALUZII AU RATAT ȘANSA DE A TRECE PESTE REAL ÎN CLASAMENT
Betis a pierdut în ultima etapă cu 0-1, acasă, cu Real Valladolid. Trupa din Sevilla a rămas pe locul 11, cu 12 puncte, ratând ocazia de a trece peste Real Madrid în clasament.

Andaluzii au probleme de lot. Titulari ca Guardado, Tello sau veteranul Joaquin au necazuri medicale, fiind incerți. În meciul cu Valladolid s-a accidentat și mijlocașul Javi Garcia.

După ce publicul local a fluierat prestația echipei sale, antrenorul Setien și-a păstrat optimismul: ”Suntem siguri că mergem la Milano să facem o partidă mare. Nu ne inhibă că vom da peste o echipă importantă. Problemele noastre apar atunci când întâlnim o formație care se baricadează în defensivă și nu găsim soluții pentru a puncta”.

BETIS A PRIMIT UN SINGUR GOL ÎN DEPLASARE
Formația lui Setien se simte bine pe terenuri străine! Andaluzii au primit doar un gol ”afară”:
* 7 octombrie (La Liga): Atletico – Betis 1-0 * 27 septembrie (La Liga): Girona – Betis 0-1 * 20 septembrie (Europa League): Olympiakos – Betis 0-0 * 15 septembrie (La Liga): Valencia – Betis 0-0 * 25 august (La Liga): Alaves – Betis 0-0

CE MAI TREBUIE SĂ ȘTIM
* Milan nu a pierdut niciun meci pe teren propriu în actualul sezon. * Cele două formații s-au mai întâlnit o dată, în 1977, în Cupa Cupelor, atunci când Betis a câștigat la Sevilla cu 2-1 și a reușit calificarea după un 1-2 în Italia. * Arbitru va fi olandezul Bas Nijhuis. Are 85 de meciuri internaționale la activ și are o medie de aproape patru avertismente arătate per partidă.

Pronostic : AC Milan castiga oricare dintre reprize – cotă 1,50

Lasă un răspuns