DISTRIBUIȚI

Ultimul meci jucat de AC Milan în 2018 ar putea fi şi ultimul meci pe bancă pentru Gennaro Gattuso. Un nou pas greşit, contra lui SPAL, i-ar fi fatal fostului mijlocaş. Însă nicio victorie nu îi oferă siguranţa că îi va pregăti pe rossoneri şi în 2019.

CIFRELE DEZASTRULUI MILANIST

„Diavolul” continuă să bată recorduri negative. După 0-0 cu penultima clasată, Frosinone, a ajuns la 4 meciuri fără gol marcat în campionat. O serie nemaiîntâlnită din 1984. Mai mult decât atât, Milan nu reuşeşte să înscrie în prima repriză din octombrie.

Însă nimic nu explică mai bine criza echipei lui Gattuso decât faptul că, de la începutul lunii decembrie, nicio echipă din Serie A nu a marcat mai puţine goluri, doar două.

SERIE NEAGRĂ ŞI PENTRU SPAL

La fel de adevărat e că şi adversara rossonerilor trece printr-o perioadă dificilă. Nu a mai câştigat de pe 20 octombrie şi nu înscrie de aproape 4 meciuri.

În aceste condiţii, sunt şanse mici să avem parte de o partidă în care să se înscrie mult. Mai ales că în 7 din ultimele 8 partide de campionat al Milanului şi în ultimele 4 ale celor de la SPAL s-au dat mai puţin de 3 goluri.

ECHIPE PROBABILE

Milan: Donnarumma – Calabria, Musacchio, Romagnoli, Rodriguez – Kessie, Bakayoko, Calhanoglu – Castillejo, Higuain, Cutrone

SPAL: Gomis – Cionek, Vicari, Felipe – Dickmann, Kurtic, Schiattarella, Missiroli, Fares – Antenucci, Petagna

Pronostic : victorie AC Milan – cotă 1,52

Lasă un răspuns