DISTRIBUIȚI

Puțini ar fi pariat la începutul sezonului că, după opt etape, vom asista la un derby de clasament între două trupe ilfovene. Sâmbătă, 29 septembrie, de la ora 11:00, se vor duela Academica Clinceni (loc 2, 18 puncte) și Sportul Snagov (loc 1, 20 de puncte).

SNAGOVENII, „CADORISIȚI” CU PATRU PENALTY-URI
Sportul Snagov este singura trupă neînvinsăîn actualul sezon de Liga 2. Elevii lui Laszlo Balint au rămas unicii imbatabili din eșalonul secund, după ce FC Argeș a cedat în runda trecută, 0-1 la Aerostar Bacău.

Liderul din Liga 2 este și formația care a primit cele mai multe lovituri de pedeapsăpână acum. De patru ori au indicat arbitrii punctul cu var în favoarea snagovenilor. Ultima dată, în mod decisiv, în cel de-al patrulea minut de prelungiri, în victoria cu UTA de acasă, 2-1.

Marți, Snagovul a pierdut cu 2-0 pe terenul Universității Craiova, în Cupa României, dar a avut o prestație mai mult decât decentă, fiind aproape de a puncta de câteva ori!

ACADEMICA, PRIMUL EȘEC DUPĂ ȘAPTE ETAPE
Gazdele de sâmbătă au pierdut prima poziție în etapa din weekend. Atunci, au cedat neașteptat la modesta Luceafărul, 0-1, punându-se astfel capăt unei serii magice de șapte victorii consecutive în toate competițiile.

Și Academica a fost eliminată din Cupă, pierzând acasă, tot cu 0-2, contra lui FC Hermannstadt.

Cele două formații s-au mai întâlnit de patru ori în Liga 2: s-au consemnat două remize și câte o victorie de ambele părți. De notat este că Sportul și Academica au punctat cel puțin o dată în fiecare meci direct. În medie, s-au marcat trei goluri / partidă în duelurile Clinceni – Snagov din perioada precizată.

Pronostic : pauză sau final X – cotă 1,65

Lasă un răspuns