DISTRIBUIȚI

Puțină lume și-ar fi închipuit în vară că duelul dintre Academica și Pandurii va fi unul pentru promovare, după zece etape de Liga 2. Iată însă că marți, 9 octombrie, de la ora 16:00, cele două formații vor trata jocul direct ca pe unul cu implicații în lupta pentru întâietate. Clinceniul este pe locul 2, cu 21 de puncte, în vreme ce Pandurii, cu 18 puncte, sunt la doar trei lungimi de locul de baraj.

CELE MAI BUNE ATACURI
Academica și Pandurii sunt formațiile cu cele mai eficiente ofensive din eșalonul secund. Ilfovenii au marcat de 25 de ori, în timp ce gorjenii au înscris 23 de goluri. De altfel, Pandurii au punctat cel puțin o dată în fiecare meci oficial din acest sezon!

Remarcabile sunt cifrele a doi mijlocași ofensivi de la oaspeții de marți: Daniel Pârvulescu este co-golgeter al Ligii 2, cu optgoluri, alături de târgovișteanul Cherchez și petroșeneanul Rusu, iar George Tudoran a punctat de șase ori.

Pe de altă parte, gorjenii au o apărare destul de neinspirată, primind până acum 13 goluri.

STĂRI DE SPIRIT DIFERITE
Clinceniul a reușit să-și revină după ce pierduse trei meciuri oficiale la rând. Elevii lui Ilie Poenaru au câștigat derby-ul ilfovean cu Balotești (3-1), dar asta după ce aproape toată repriza secundă au jucat cu un om mai mult.

Dincolo, oarecum surprinzător după parcursul din ultima vreme, Pandurii au cedat acasă, 1-2 cu UTA. A fost de-abia a doua înfrângere stagională pentru gorjeni în campionat după șase etape perfecte.

De notat că gorjenii au primit trei penalty-uriîn ultimele patru runde, ultimul, din meciul cu UTA, fiind însă irosit de Tudoran.

Cele două formații s-au mai întâlnit în sezonul trecut, atunci când ilfovenii au câștigat ambele dueluri: 3-1 acasă, respectiv 2-1 în deplasare.

Pronostic : ambele marchează – cotă 1.65

Lasă un răspuns