DISTRIBUIȚI

Stări de spirit total diferite în rândul celor două grupări care poartă nume de tradiție în fotbalul românesc. ACS Poli, aflată în insolvență, nu reușește nicicum să se redreseze, fiind mai departe pe locul 19, cu cinci puncte. Petrolul este pe poziția a treia, cu 35 de puncte. Cele două formații se duelează în etapa a 17-a a Ligii 2, într-un joc programat sâmbătă, 17 noiembrie, de la ora 13:00, pe arena ”Electrica” din Timișoara.

”LUPII GALBENI”, PATUR VICTORII LA RÂND, DAR LA LIMITĂ
Petrolul a ajuns pe podium după ce a consemnat patru victorii succesive sub comanda noului antrenor, interimarul Octavian Grigore. Trebuie însă notat că aceste triumfuri s-au consemnat toate la limită, două dintre victorii, cele de acasă, 2-1 cu Farul și 1-0 în ultima rundă cu Ripensia fiind reușite cu decizii de arbitraj controversate.

Nu e de mirare că fanii de pe ”Ilie Oană” s-au arătat nemulțumiți de calitatea jocului, supărările lor fiind îndreptate mai ales către președintele Cristi Vlad.

Zvonurile privind viitorul antrenor reapar: în topul rumorilor este Gigi Mulțescu, cel care a mai trecut pe la Petrolul, tocmai mazilit de Astra Giurgiu.

Altfel, vești bune pentru ploieșteni: vor reveni după accidentări experimentații titulari de drept Cazan și Marinescu.

ACS POLI, CEL MAI SLAB ATAC
Doar 13 goluri a reușit să marcheze ACS Poli în acest sezon, ”alb-violeții” având cel mai slab atac din Liga 2. Bănățenii au șapte eșecuri consecutive.

Un fapt inedit este că timișorenii au condus la pauză în patru din ultimele cinci meciuri de acasă, dar au pierdut de fiecare dată!

ACS Poli a izbutit totuși să marcheze de fiecare dată în ultimele jocuri desfășurate pe propriul teren.

ACS, care nu a mai câștigat acasă din 11 mai (2-0 cu Daco-Getica, în prima ligă) vine după un 0-5 la FC Argeș, dar a fost un joc în care i-au lipsit opt titulari de drept. Astfel, sâmbătă vor reveni după suspendare Melinte, Basic, Haruț și Codrea și se așteaptă să reapară după accidentări Motreanu și Bîrnoi.

Pronostic : 2 pauză / 2 final – cotă 1.55

Lasă un răspuns