DISTRIBUIȚI

Această toamnă a fost una tensionată în cadrul grupării bavareze. Patru meciuri succesive fără victorie au provocat inclusiv discuții în privința viitorului pe banca tehnică pentru Niko Kovac. Victoria cu 3-1 în weekend a mai calmat spiritele. Munchenezii mai au nevoie de o victorie pentru a-și reface total moralul, iar prima ocazie se ivește marți, 23 octombrie, de la ora 19:55.

În runda a 3-a a grupei E, Bayern joacă la AEK Atena. Pe prima poziție este Ajax (4p., golaveraj 4-1), Bayern (4p., golaveraj 3-1), 3, Benfica 3p., 4. AEK 0p.

LEWANDOWSKI, CRUCIAL DIN NOU
Cum am spus, Bayern a câștigat în ultima etapă de campionat cu 3-1 la Wolfsburg, deși o bună parte din repriza secundă a jucat cu un om mai puțin după eliminarea lui Robben. Lewandowski a fost din nou providențial, reușind o ”dublă”. Astfel, polonezul a ajuns la zece goluri stagionale pentru campioana a zi a Germaniei.

”Meritul este al echipei, mai ales că eram sub o presiune enormă”, a spus Niko Kovac la final.

Bayern nu a pierdut niciodată în Grecia, acolo unde a învins de trei ori și a consemnat o remiză în vizitele din cupele europene.

Bavarezii stau bine la vizitele din cupele europene: nu au pierdut niciuna dintre ultimele șase deplasări din Champions League.

AEK, ŞI EA SLABĂ ÎN CAMPIONAT
Ca și Bayern, și ”galben-negrii” din Atena au probleme în campionat. În șapte etape, au scos doar 13 puncte. În weekend, AEK a învins cu 2-0 la Smyrnis.

Pentru meciul cu Bayern, doi jucători importanți vor lipsi: stoperul Helder Lopes și atacantul Livaja (ambii suspendați).

Cele două echipe se întâlnesc pentru prima dată într-un meci oficial. Belarusul Alexey Kulbakov va arbitra acest joc. Va fi al 100-lea meci internațional pentru acest ”cavaler al fluierului”, care recent a arbitrat naționala Greciei în eșecul cu 1-2 cu Ungaria (în Liga Națiunilor).

Pronostic : 2 pauza / 2 final – cotă 1,68

LIVE STREAM : AEK Atena – Bayern Munchen

WwW.Brfatu-Marian.Ro

Lasă un răspuns