DISTRIBUIȚI

În urmă cu câteva etape, reprezentanții Mioveniului nu-și ascundeau intenția de a se implica în lupta pentru promovare. Deocamdată însă, argeșenii s-au îndepărtat de podium, după rezultatele din ultimele runde. Sâmbătă, 6 octombrie, de la ora 11:00, Mioveniul, care este pe locul 7, cu 16 puncte, vizitează orașul lui Bacovia în runda a 10-a din Liga 2, urmând să dea piept cu Aerostar (locul 18, cu șapte puncte).

BINE ÎN CUPĂ, DISCRET ÎN LIGA 2
Din păcate pentru ei, cei de la Mioveni nu au izbutit să scoată decât un punct din ultimele două runde. După 0-1 la ASU Politehnica Timișoara, elevii lui Iordan Eftimie au remizat acasă, 1-1 cu Universitatea Cluj. Asta după ce, în minutele de prelungiri, rezerva Popescu a ratat, pentru Mioveni, cu poarta goală!

Totuși, să nu uităm că ”galben-verzii” sunt calificați în optimile de finală ale Cupei, acolo unde vor da piept cu Sepsi OSK.

CATASTROFĂ LA PLOIEȘTI
Aerostar Bacău reușise, înainte de ultima rundă, să scoată două victorii la rând pe teren propriu, 3-1 cu Luceafărul Oradea și 1-0 cu FC Argeș. Deplasarea la Ploiești a fost însă una deprimantă: elevii lui Cristian Popovici au pierdut cu 0-5, gazdele marcând deja două goluri până-n minutul 4!

Să nu ignorăm însă faptul că, înaintea meciului de la Ploiești, Aerostar reușise să marcheze cel puțin o dată în șapte partide oficiale la rând.

PUNCTEAZĂ „VALENTINII” GOLGHETERI?
Cei mai buni marcatori ai celor două echipe sunt atacanții Valentin Buhăcianu, respectiv Valentin Balint, ambii cu câte cinci goluri în Liga 2. Interesant este că ambii au mai marcat alte două goluri, în Cupa României.

Altfel, este primul meci oficial între cele două grupări.

Pronostic : sub 3,5 goluri – cotă 1.34

Lasă un răspuns