DISTRIBUIȚI

Aerostar Bacău a reușit în runda precedentă prima victorie din actuala ediției a Ligii 2, trecând cu 3-1 de Luceafărul Oradea.

În urma acestui triumf, elevii lui Cristian Popovici au urcat pe poziția a 17-a, cu patru puncte. Oponenții de sâmbătă, 22 septembrie, ora 11:00, vor fi ”alb-violeții„ de la FC Argeș, trupă care este pe locul 5, cu 15 puncte.

ARGEȘ, FĂRĂ EȘEC ÎN LIGA 2
Paradoxal, deși sunt în zona inferioară a tabelei, băcăuanii au o echipă destul de ofensivă. Nu mai puțin de 15 goluri a marcat Aerostar în ultimele șase meciuri în toate competițiile.

Băcăuanii încearcă rămânerea în eșalonul secund: ”Îmi doresc să fim surpriza plăcută a campionatului. Momentan, sunt realist. Ca obiectiv fix aveam salvarea de la retrogradare și apoi să încercăm să ne clasăm cât mai sus”, a declarat recent antrenorul Popovici.

FC Argeș a obținut două victorii importante în ultimele două jocuri de campionat: 3-2 la ASU Politehnica Timișoara, apoi 2-1, acasă, cu Universitatea Cluj.

Piteștenii nu au nicio înfrângere în campionat, singurul eșec în ediția 2018/19 fiind în Cupa României, 0-2 la CSM Slatina.

SĂNDOI MAI VREA JUCĂTORI
În ciuda situației bune din clasament, antrenorul Emil Săndoi a explicat după victoria cu clujenii că formația sa mai are nevoie de întăriri: ”Nu suntem un lot numeros. Noi am transferat până acum doar patru jucători sub 21 de ani şi doi jucători de la liga a doua, pe Gugu şi Buleică. Îmi doresc foarte mult să ne întărim şi cu încă doi jucători care au fost astăzi la meci. Sper să nu dăm cu piciorul la o oportunitate. Poate nu vom putea să ne folosim de ei la următorul joc, dar sigur ne vom folosi de ei pentru că este un campionat lung, dificil”.

De notat forma excelentă a experimentatului atacant Vasile Buhăescu, ajuns la cinci goluri stagionale.

Pronostic : peste 2,5 goluri – cotă 1,70

Lasă un răspuns