DISTRIBUIȚI

Se anunță un meci încrâncenat sâmbătă, 8 decembrie, de la ora 11:00, în etapa a 21-a din Liga 2. În orașul lui Bacovia se confruntă două echipe care se luptă pentru salvarea de la retrogradare: Aerostar este pe locul 17, cu 19 puncte, în vreme ce trupa din Pantilimon este pe ultimul loc salvator, 15, cu 21 de puncte.

Va fi un meci special pentru tehnicianul oaspeților, Cristi Popovici, acesta promovând în vară cu Aerostar. Antrenorul care s-a lansat și dezvoltat în fotbalul băcăuan a plecat în această toamnă, lăsându-i loc lui Florin Bratu pe banca ”aviatorilor”, astfel că ne așteaptă și un duel al orgoliilor.

RISCĂ SĂ CADĂ PE LOCUL 16

Dacă va pierde sâmbătă, iar Farul sau Balotești vor câștiga, Metaloglobus va ierna pe un loc retrogradabil. „Galben-albaștrii” au cel mai slab atac al seriei, cu numai 15 reușite, bucureștenii fiind dependenți de realizările mijlocașilor Ghenovici și Herea, marcatori a câte 6 goluri.

Metaloglobus vine după trei eșecuri la rând, toate la limită: 0-1 acasă cu Universitatea și ASU Politehnica, 1-2 la Energeticianul.

Deocamdată, Metaloglobus nu a consemnat nicio remiză în deplasare, având trei victorii și șapte insuccese.

UN PUNCT ÎN PATRU MECIURI

Florin Bratu a izbutit să regenereze Aerostarul, aducând-o aproape de locurile izbăvitoare, dar ultimele patru etape nu au adus decât un punct în contul băcăuanilor. E drept, „aviatorii” au avut un program greu, cedând contra unor trupe din prima jumătate, Academica, Snagov sau Pandurii.

Sub comanda lui Bratu, Aerostar s-a descurcat bine contra formațiilor din partea a doua a tabelei, câștigând la rând contra lui ACS Poli, Ripensia și UTA.

Spre deosebire de adversari, moldovenii sunt destul de productivi, până acum reușind să puncteze de 23 de ori.

Atenție: Aerostar ocupă poziția a 3-a în clasamentul penalty-urilor primite, toate cele șase lovituri de pedeapsă dictate în favoarea ei fiind transformate.

În tur, a fost 1-1.

Pronostic : pauză sau final X – cotă 1,86

Lasă un răspuns