DISTRIBUIȚI

O vreme antrenori apreciați în Liga 1, Cristian Popovici și Petre Grigoraș se confruntă acum în eșalonul secund, la cârma a două echipe care se vor lupta în acest an pentru salvarea de la retrogradare. Aerostar și Farul se duelează sâmbătă, 13 octombrie, de la ora 11:00, în etapa a 12-a din Liga 2.

Aerostar e pe locul 18, cu șapte puncte, iar Farul stă pe 15, cu nouă puncte.

MOLDOVENII, FĂRĂ GOL DE TREI ETAPE
În urmă cu patru etape, Aerostar oferea surpriza toamnei, trecând acasă cu 1-0 de FC Argeș, una dintre candidatele certe la promovare. Victoria cu piteștenii a avut un efect invers celui așteptat. Băcăuanii au pierdut toate cele trei meciuri care au urmat, fără să marcheze vreun gol, cu un golaveraj de 0-11: 0-5 la Ploiești, 0-3 acasă cu Mioveni și 0-3 la Daco-Getica.

Este drept, în ultimul eșec, cel de la București, elevii lui Cristian Popovici au rezistat până-n minutul 61, atunci când Daco-Getica a marcat dintr-un penalty ușor acordat.

GREU PENTRU ”CEL MAI TARE DIN ORAȘ”
Farul a consemnat o victorie și trei înfrângeri sub comanda lui Petre Grigoraș. Deși s-au întors pe stadionul din Constanța, ”alb-albaștrii” nu s-au regăsit, pierzând cu 0-3 contra Universității Cluj, chit că au evoluat din minutul 34 cu un om mai mult.

Apărarea dobrogenilor a fost din nou cea care a cedat ușor, ajungând la 16 goluri încasate în ultimele șase runde.

De altfel, cele două defensive sunt printre cele mai slabe din eșalonul secund. Farul a primit 26 de goluri, Aerostar, 25. Doar Brăila, cu 29 de goluri, are apărare mai modestă.

REVEDERE DUPĂ 12 ANI
Cei doi tehnicieni s-au întâlnit ultima dată în Liga 1 în 2006. Atunci, Grigoraș era la Oțelul și a învins cu 4-0 pe FCM Bacău, pregătită de Popovici.

Aerostar și Farul se întâlnesc în premieră.

Pronostic : victorie Aerostar Bacău – cotă 2.35

Lasă un răspuns