DISTRIBUIȚI

Marti, 4 septembrie, incepand cu ora 19;30, pe “Al Rashid Stadium” are loc meciul dintre Al Ahli Dubai – Al Wahda, acesta fiind unul dintre meciurile din Cupa Golfului.

Al-Ahli Dubai este intr-un regres, ultima sa victorie dateaza de la mijlocul lunii aprilie, dar trebuie sa luam in considerare si pauza fortata de trei luni pe care fotbalul din Emirate l-a avut. Totusi, a inceput sezonul cu un nou meci lamentabil, 4-5 contra celor de la Al-Jazira, dupa un joc pe care l-a disputat pe teren propriu. A deschis scorul inca din primul minut de joc, Ayoyi a reusit sa -si aduca echipa in avantaj, pentru ca tot el, alaturi de Vecchio, sa faca tabela sa indice 3-1 dupa o jumatate de ora dejoc. Totusi, defensiva slaba si-a pun amprenta, iar dupa 3-3 la pauza, cu trei minute inainte de finalul meciului a luat golul infrangerii.

Al Wahda este favorita la fiecare trofeu disputat, iar Cupa Golfului este unul dintre obiectivele pe care Laurentiu Reghecampf le are, fie si pentru a castiga Grupa A din care cele doua formatii care se vor duela acum fac parte. Spre deosebire de adversara ei, aceasta se poate bucura ca a cucerit deja un prim trofeu, Super Cupa Emiratelor Arabe Unite au venit a venit dupa 4-3 cu Al-Ain, principala si singura echipa cu care se bate la titlu. In acelasi timp, replica buna data in fata celor de la Ittihad Kalba a facut-o pe Al-Wahda sa se instaleze deja in fotoliul de lider, dat fiind faptul ca s-a impus la scor de tenis, 6-2, insa, a beneficiat de avantajul de a juca in rol de gazda.

Asa cum bine o arata si informatiile furnizate mai sus, Al-Wahda este echipa care pleaca cu o sansa buna, insa, Cupa Golfului si alte trofee, pe langa campionat, se abordeaza de regula cu jucatori din linia a doua, motiv pentru care greselile ar putea sa apara din nou. In aceste conditii, merg pe cel putin trei goluri inscrise.

Pronostic : peste 2.5 goluri – cota 2,04

Lasă un răspuns