DISTRIBUIȚI

Alaves, una dintre surprizele plăcute ale acestui sezon din La Liga, primește vizita ultimei clasate, Huesca, în primul meci al zilei de duminică, în Spania, de la ora 13:00.

NIMENI NU A CÂȘTIGAT ÎNCĂ PE MENDIZORROZA ÎN ACEST SEZON
Bascii au pierdut, etapa precedentă, 1-2, în deplasarea de la Eibar, după trei victorii consecutive, dar rămân în partea de top a clasamentului, pe poziția a 5-a, cu 20 de puncte, la egalitate cu Sevilla și Atletico Madrid. Nu se putea un adversar mai potrivit pentru Alaves decât „lanterna roșie” pentru a se reconcilia cu succesul. Asta cu atât mai mult cu cât alb-albaștrii sunt invincibili pe teren propriu în acest sezon.

Huesca, ultima clasată, are doar 6 puncte după 11 runde jucate și vine după zece runde consecutive fără victorie. De altfel singurul succes al aragonezilor în actualul sezon a sosit chiar în prima etapă, în deplasare la Eibar, 2-1. În plus, Huesca a primit cel puțin un gol în fiecare din cele 11 partide jucate în acest campionat. În etapa precedentă, formația din Aragon a remizat, 1-1, cu Getafe.

În ultimul duel direct, un meci amical, Huesca a învins-o pe Alaves cu 2-1. În precedentele cinci partide, însă, Alaves s-a impus de patru ori, iar aragonezii doar o dată. Pe arena Mendizorroza, lucrurile sunt și mai favorabile pentru gazde, care au câștigat patru din cele cinci partide jucate aici, remizând în cea de-a cincea.

MECIUL CU NUMĂRUL 4, TALISMAN PENTRU NOUL ANTRENOR AL ARAGONEZILOR
În ciuda schimbării antrenorului argentinian Leo Franco cu spaniolul Francisco, aragonezii nu au reușit să își îmbunătățească rezultatele. De la sosirea noului tehnician, Huesca a pierdut două meciuri și a remizat o dată, chiar runda trecută, cu Getafe. Totuși, al patrulea meci pe banca unei echipe pare să-i aducă noroc antrenorului de 40 de ani.

Pe când o antrena pe Lugo, sezonul trecut, Francisco a obținut prima victorie în Segunda Division tot în al patrulea meci. La fel s-a întâmplat la ultima sa trecere prin Primera Division, în sezonul 2014/2015, când o pregătea pe Almeria: prima victorie tot în a patra partidă.

Pentru acest meci, Abelardo nu poate conta pe Wakaso, Adrian Marin, Ruben Duarte și Rodrigo Ely, în timp ce Francisco nu-i are la dispoziție pe Avila, Melero, Brezancic și Luisinho.

Pronostic : 1x și sub 3,5 goluri – cotă 1,57

LIVE STREAM : Alaves vs Huesca 

WwW.Brfatu-Marian.Ro

Lasă un răspuns