DISTRIBUIȚI

Almeria si Malaga incheie luni seara cea dea treia runda a sezonului din Segunda Division. Avem doua propuneri, la cote foarte interesante.

Almeria a inceput modest sezonul, cu doar o remiza in primele doua etape. Nu este insa surprinzator, avand in vedere ca era asteptata o lupta pentru evitarea retrogradarii. Defensiva a functionat bine, problemele echipei venind din atac. In sezonul trecut, Almeria a obtinut rezultate mult mai bune in fata propriilor fani decat in deplasari si va spera ca nici de aceasta data nu va parasi terenul cu mainile goale.

Malaga a retrogradat din La Liga la finalul stagiunii precedente si spera la o revenire imediata in primul esalon fotbalistic al Spaniei. Presezonul a fost bun, iar forma a continuat si in primele doua etape. Malaga a obtinut victorii la limita, cu Lugo si Alcorcon si este pe prima pozitie, avand acum sansa de a se desprinde de urmaritoare.

Cele mai recente patru partide oficiale au avut loc intre anii 2013 si 2015, cand ambele evoluau in prima divizie. Malaga a reusit atunci sa castige de doua ori si a obtinut o alta remiza.

Nu va fi un meci usor pentru oaspeti, dar acestia au lotul mai puternic si mai experimentat si isi pot continua startul perfect de sezon. Nu ar trebui sa ne asteptam la multe reusite insa, intrucat ambele echipe s-au aparat bine in primele runde.

Pronostic : sub 2,5 goluri – cotă 1.50

Lasă un răspuns