DISTRIBUIȚI

O partida cel putin spectaculoase se anunta miercuri seara, de la ora 20:00, pe “Stade de la Licorne” are loc meciul dintre Amiens si Rennes, din etapa cu numarul 7 a Ligue 1.

Amiens a inceput sa piarda mult teren din cauza problemelor pe care le are in deplasare si asta s-a vazut cel mai bine si in meciul de la finalul saptamanii trecute. A jucat in fata unei echipe accesibile, Strasbourg nu spune nimic in acest moment, dar s-a dovedit ca este un adversar pe care Amiens nu-l poate invinga si scorul a fost unul pe masura. Astfel, duelul din runda a 6-a jucat de aceasta s-a terminat cu scorul de 1-3, a fost al doilea meci consecutiv in care pierde primind trei goluri si inscrie si ea. Pe de alta parte nici nu sunt mari asteptari din partea unei formatii care nu dispune de bani, lotul este si el unul limitat, drept pentru care se afla pe locurile din zona rosie.

Rennes nu este ajutata de program, dupa ce a jucat in Europa League si a reusit sa se impuna cu 2-1 in fata cehilor de la Jablonec, la finalul saptamanii trecute a avut parte de cel mai greu adversar pe care putea sa-l intalneasca, PSG, scorul fiind si el unul pe masura, 1-3. Mult mai dificil a fost ca “ros-negrii” au jucat si acasa, iar asta ii obliga sa joace si sub presiunea unui public care le apartine si s-a vazut bine ca replica data in astfel de jocuri nu este una pe masura. Ambele victorii pe care Rennes le are se datoreaza meciurilor jucate acasa, “Roazhon Park” fiind suprafata unde este una dintre putinele echipe care au reusit sa aiba maximum de puncte.

De trei ori adversare, de fiecare data cand s-au intalnit in Ligue 1 am avut suprematia lui Rennes, echipa care s-a impus cu 2-0 in ambele jocuri sustinute in sezonul anterior. Un astfel de deznodamant astept sa se intample si acum, cu toate ca va juca pe teren strain, merg pe cel putin un gol inscris de oaspeti, care sa le fie suficient pentru a pleca cu un punct.

Pronostic : x2 pauză / x2 final – cotă 1,53

Lasă un răspuns