DISTRIBUIȚI

Partida dintre Sevastova si Muguruza este decisiva pentru calificarea mai departe in cadrul turneului de la Zhuhai. La acest turneu s-au calificat jucatoarele ce nu s-au clasat intre primele 8 la Turneul Campioanelor. Asadar, este un turneu destul de important cu premii majore in bani, 2,349,363 de dolari fiind suma totala a premiilor. 

A avut un an 2018 destul de bun, disputand 3 finale, dintre care 1 fiind de Premier Mandatory(China Open), insa fiind invinsa de Caroline Wozniacki.

Singura sa finala castiga de anul acesta, fiind cea disputata la Bucuresti impotriva Petrei Martic(scor 7-6 6-2).

Are un bilant foarte bun in ultima perioada, 8 victorii si 2 infrangeri, in ultimele 10 partide, fiind clasata pe locul 11WTA.

Spanioloaica se afla pe locul 17WTA, fiind departe de cea mai buna performanta a sa, prima pozitie in clasament. Per ansamblu, anul 2018 a fost o lupta in afara topului 10 pentru Muguruza, insa, consider ca se poate redresa pe ultima suta de metri, avand in vedere anvergura acestui turneu de Zhuhai, turneu secundar al celui din Singapore, Turneul Campioanelor.

Este demn de remarcat totusi faptul ca spanioloaica a urcat in top 10 in anul 2015, iar de atunci a reusit sa se mentina constant sus, reusind sa se incoroneze campioana si la 2 turnee de Grand Slam(la Roland Garros in 2016 si la Wimbledon in 2017).

Consider ca Muguruza porneste cu prima sansa in aceasta partida, cu toate ca nu este o diferenta majora intre cele doua jucatoare. Asadar, voi miza pe Muguruza, ma astept ca meciul sa fie destul de echilibrat, insa, am incredere ca spanioloaica va reusi sa se impuna, palmaresul fiind de partea sa, conducand cu 2-1 la capitolul meciuri directe.

Pronostic : victorie Garbiñe Muguruza – cotă 1,75

Lasă un răspuns