DISTRIBUIȚI

Una dintre ultimele partide ale rundei cu numarul opt din Jupiler League se va disptuta la Bruxelles, Anderlecht primeste vizita lui St. Truiden, incepand cu ora 15:30.

Pregatita sa recupereze cat de multe puncte poate pana cand se va trage linie dupa prima parte a campionatului, Anderlecht a facut un prim test in runda anterioara, cand a bifat al cincilea succes stagional si unul in fata unei rivale, Standard Liege a pierdut tot la Bruxelles, cu scorul de 1-2. Santini a iesit din nou in relief, marcand si astfel, a ramas in fruntea clasamentului gogheterior, cu opt reusite. Mai mult, aceasta a urcat pe locul al treilea, pozitie pe care o ocupa pana la finalul saptamanii trecute Antwerp, avand sase lungimi in spatele echipei care se afla pe prima pozitie. Dincolo de toate astea, atacul pare sa fie arma principala a “violetilor”, din 17 goluri, zece au venit pe teren propriu, acolo unde este neinvinsa, trecandu-si in cont zece puncte din 12 maxim posibile.

St. Truiden n-a fost o echipa care sa-si doreasca mai mult decat poate duce si asta pentru ca mereu a avut probleme cu echipele din fata. Pentru moment traverseaza o perioada buna, a reusit ca la finalul saptamanii trecute sa obtina cea de-a treia victorie stagionala si una pe teren propriu, 2-0, cu Antwerp. A fost al treilea succes la rand si a reusit sa vina aproape de playoff, ocupand locul 7, cu 13 puncte, golaverajul fiind acela care face departajarea intre ea si echipa de pe locul 5. Un aspect interesant vine din meciurile din deplasare, in trei dintre ele am avut peste media normala de goluri.

Am observat ca St. Truiden este o echipa pe cat de accesibila, pe atat de artagoasa si asta in deplasare, cand a depus un plus de efort in dorinta de a lasa o buna impresie. Cred, totusi, in diferenta prea mare dintre ele si astept sa vad asta de la Anderlecht, echipa care are de luat si o revansa in fata lui St. Truiden, dupa ce a pierdut ambele jocuri din editia anterioara. A fost 2-3 la Bruxelles si 0-1 in deplasare.

Pronostic : gazdele marchează peste 1,5 goluri – cotă 1,48

Lasă un răspuns