DISTRIBUIȚI

Marți seară, de la ora 20:00, pe „Stade Raymond-Kopa”, Angers primește vizita celor de la Bordeaux. Ambele echipe se află în căutare de puncte, fiind clasate în a doua parte a ierarhiei.

Angers și Bordeaux sunt despărțite de doar două puncte, Girondins fiind pe 13 cu 22 de puncte, în timp ce gazdele meciului de marți sunt pe 15 cu 20.

FĂRĂ VICTORIE PENTRU ANGERS DE DOUĂ LUNI

Ultimul succes obținut de Angers a venit pe 10 noiembrie, pe teren propriu, cu Montpellier (1-0). De atunci, formația lui Moulin a disputat 6 partide – 5 egaluri în Ligue 1 și o înfrângere neașteptată cu echipa de semiamatori Viry Châtillon.

Deși are doar 4 victorii de la începutul campionatului, Angers este o echipă greu de bătut – are cele mai puțin înfrângeri din a doua parte a campionatului – doar 6 în 18 etape.

ÎNFRÂNGERE NEMERITATĂ ÎN ULTIMA ETAPĂ PENTRU BORDEAUX

Girondins a evoluat sâmbătă în deplasare cu Nice și a pierdut cu 0-1. Gazdele au avut doar 3 șuturi pe poartă, suficient însă pentru a obține prima victorie din luna noiembrie încoace.

Bordeaux a avut nu mai puțin de 18 șuturi spre poarta trupei lui Vieira, dar nu au putut să străpungă ofensiva bine pusă la punct a lui Nice.

Cu un singur succes obținut în ultimele 5 etape din Ligue 1, Bordeaux este mai aproape de retrogradare decât de locurile de Europa League, obiectivul fixat la început de sezon.

BORDEAUX NU A ÎNVINS-O NICIODATĂ PE ANGERS ÎN LIGUE 1

Girondins a întâlnit-o de 6 ori pe Angers în Ligue 1 de la promovarea acestei echipe pe prima scenă a fotbalului francez.

Surprinzător, Angers nu a pierdut nici măcar o dată – 4 egaluri și două victorii. În istoricul meciurilor directe, cu tot cu partide din Cupa Franței sau Cupa Ligii, Bordeaux are un singur succes în 11 confruntări – în ianuarie 2016 (1-2 în deplasare).

GIRONDINS ARE CIFRE SLABE ÎN DEPLASARE

Din cele 8 meciuri jucate departe de propriul fief, Bordeaux a câștigat unul singur: în septembrie, pe terenul codașei Guingamp (1-3).

Elevii lui Bedouet a strâns doar 4 puncte în deplasare, fiind una dintre cele mai slabe la acest capitol din tot campionatul.

Ba mai mult, de la acea victorie cu Guingamp, Bordeaux a jucat 5 partide afara și a marcat un singur gol – 1-1 pe terenul lui Lyon.

ABSENȚII MECIULUI DE MARȚI

Angers nu va putea conta pe I. Cisse, Puyo și Pajot, jucători care nu au fost în lot nici pentru egalul din ultima etapă cu Angers (0-0).

Din lotul lui Bordeaux, pentru confruntarea de marți seară nu au făcut deplasarea accidentații Tchouameni, Pablo, Youssouf și Sankhare.

Pronostic : sub 2,5 goluri – cotă 1,57

Lasă un răspuns