DISTRIBUIȚI

Incepand cu ora 21:45, se va da startul unui meci extrem de interesant din cadrul Ligii Natiunilor, ce le va avea ca protagoniste pe Anglia si Spania, cele doua urmand sa se intalneasca pe Stadionul Wembley, acolo unde ma astept ca spectacolul sa nu lipseasca, iar golurile sa vina intr-un numar mare.

Anglia este una dintre cele mai puternice nationale ale fotbalului mondial, ce dispune de o generatie buna, dornica de performanta. La ultimul turneu final, mai exact Campionatul Mondial din aceasta vara, nationala Albionului a aratat foarte bine, ajungand pana in penultimul act al competitiei, fiind eliminata de Croatia, pierzand apoi si cu Belgia in finala mica. Nationala pregatita de Gareth Southgate are pretentii mari atat in Liga Natiunilor, competitie recent infiintata, cat si la EURO 2020, vizand un parcurs cat mai lung in competitie. In tabara englezilor exista ceva probleme de lot, Raheem Sterling si Adam Lallana fiind indisponibili pentru aceasta disputa, ambii din cauza accidentarilor.

Spania de partea cealalta, este la randul ei una dintre nationalele de top ale lumii, care de asemenea are la dispozitie o generatie extrem de talentata, de la care se asteapta multe. Spre deosebire de adversara sa, nationala iberica a dezamagit la ultimul campionat mondial, fiind eliminata inca din faza optimilor, pierzand in fata tarii gazda, Rusia, la loviturile de departajare. De la EURO 2012, Spania nu a mai impresionat la un turneu final, astfel ca presiunea devine din ce in ce mai mare, cautand sa triumfe la Campionatul European de peste doi ani, avand de asemenea in vizor si castigarea Ligii Natiunilor. Luis Enrique, noul selectioner al Spaniei, nu va putea conta pe Diego Costa, atacantul lui Atletico Madrid refuzand sa vina la nationala din motive personale.

In teren se vor intalni doua formatii de valoare apropiata, dornice sa inceapa cu dreptul in aceasta competitie, asa ca nu ma astept decat la un meci disputat, in care golurile nu vor lipsi, minim doua fiind suficiente pentru a ne aduce profit.

Pronostic: peste 1,5 goluri – cotă 1,40

Lasă un răspuns