DISTRIBUIȚI

Arsenal o va întâlni pe Watford pe teren propriu, sâmbătă, de la ora 17:00, într-un duel care ne-a oferit cel puțin trei goluri în fiecare din ultimele 11 partide!

Ultima dată când a venit pe „Emirates”, Watford a cedat cu 0-3, iar diferența de calitate dintre cele două rivale londoneze rămâne considerabilă.

SERIE BUNĂ PENTRU EMERY
Unai Emery începe să câștige încrederea scepticilor din Anglia, după o serie bună cu Arsenal, care etapa trecută a reușit prima sa victorie fără gol primit în acest sezon (2-0 cu Everton).

Deși are probleme de lot și nu se poate baza pe Koscielny, Maitland-Niles, Kolasinac, Sokratis și Mkhitaryan, managerul spaniol are la dispoziție suficientă calitate pentru a compune un 11 competitiv. „Forța noastră trebuie să fie reprezentată de jocul combinativ și de atitudinea față de fotbal, nu de numele celor care se află pe teren”, a declarat Emery, la conferința de presă.

CE MAI TREBUIE SĂ ȘTIM
* Arsenal are doar trei înfrângeri în ultimele 29 de meciuri jucate pe teren propriu, în Premier League * Watford a câștigat cu 2-1 două din ultimele patru meciuri directe cu rivala londoneză * 4 pase decisive a oferit în acest sezon grecul Holebas, aflat în Top 3 la capitolul „assist”-uri din Premier League

TREI MECIURI LA RÂND FĂRĂ VICTORIE PENTRU WATFORD
După un start de sezon entuziasmant, Watford a început să piardă viteză și are acum trei meciuri la rând fără victorie (inclusiv duelul din Cupa Ligii cu Tottenham, încheiat 2-3). Cu 3 meciuri la rând jucate pe teren propriu, „tunarii” sunt mai proaspeți, având multe rezerve pe teren la meciul cu Brentford de miercuri, din Cupa Ligii (3-1).

Și Javi Gracia, managerul lui Watford, are probleme de lot semnificative înainte de deplasarea din weekend: nu vor putea juca la oaspeți accidentații Britos, Cleverley, Okaka, Prodl, Deeney și Deulofeu. Fără golgheterul Deeney, șansele ca Watford să marcheze în deplasare scad considerabil, chiar dacă Arsenal a primit gol în 7 din ultimele sale 8 partide oficiale.

Arsenal este pe locul 6 și caută să progreseze spre locurile de UEFA Champions League (golaveraj 12-9), în timp ce Watford este pe locul 4 (golaveraj 11-6).

Cu cel puțin doua goluri marcate în fiecare din ultimele sale 5 meciuri, „tunarii” au câștigat ultimele 4 etape de campionat după ce scorul la pauză a fost egal! Lacazette poate fi din nou decisiv, după ce a marcat în precedentele 4 meciuri disputate de Arsenal acasă.

Pronostic : victorie Arsenal – cota 1.45

Lasă un răspuns