DISTRIBUIȚI

Atletico Madrid a început furtunos acest sezon, câștigând cu 4-2 în fața rivalei Real Madrid, în Supercupa Europei. Băieții lui ”Cholo” Simeone s-au blocat însă în următoarele meciuri, având un bilanț prost în La Liga: o victorie, două egaluri și o înfrângere.

După doar patru etape, Griezmann și compania sunt deja la șapte puncte distanță de liderul Barcelona.

Deși are în componență atacanți de clasă mondială ca Griezmann, Diego Costa ori mijlocași fantastici ca Saul ori Correa, cei de la Atletico au marcat doar trei goluri în patru etape. Iar onoarea a fost salvată de la ultimul joc, cel cu Eibar, de către tânărul atacant de 19 ani Borja Moreno, acesta egalând pentru 1-1, acasă, în cel de-al cincilea minut de prelungiri.

NICIUNA DINTRE ECHIPE NU MERGE PREA BINE ÎN CAMPIONAT
Asta după un meci în care Atletico a expediat nu mai puțin de nouă șuturi pe spațiul porții. Este drept, Atleti a avut și probleme cu accidentările, indisponibili fiind Vitolo, Arias sau Kalinic. Una peste alta, este cel mai prost start de campionat pentru Atletico de când Simeone este la cârma echipei, ultima dată când s-a mai înregistrat un bilanț mai slab fiind în stagiunea 2009-10.

Simeone a încercat să mai calmeze tensiunea, arătându-se încrezător înainte de meciul cu monegascii: ”Contra lui Eibar ne-a lipsit eficacitatea, dar sunt convins că în meciul de Champions League cu Monaco vom fi eficienți”.

AS Monaco are și ea un start modest de sezon. O singură victorie au elevii lui Jardim, un 3-1 la Nantes, în runda inaugurală din Ligue 1. Monaco este doar pe locul 15 în campionat, dar a reușit un 1-1 în ultimul meci, în deplasarea de la Toulouse.

Este prima dată când cele două echipe se duelează în cupele europene.

Pronostic : peste 1,5 goluri – cotă 1,40

Lasă un răspuns