DISTRIBUIȚI

Deşi învinsă de Milan în etapa trecută şi neconvingătoare în primele trei runde, în care a obţinut doar o victorie pe final cu Torino, Roma e clar favorită împotriva lui Chievo, ultima clasată în Serie A.

Capitolinii nu se pot baza pe Patrik Schick şi Javier Pastore, iar Alessandro Florenzi este incert, însă şi în aceste condiţii nu ar trebui să aibă emoţii cu o echipă care a primit deja 9 goluri (cea mai slabă apărare a campionatului).

Dacă adăugăm şi că Roma a câştigat fără mari probleme ultimele cinci dispute de pe Olimpico împotriva veronezilor, primind doar două goluri, avem tabloul complet al unei partide care ar trebui să curgă într-un singur sens.

CHIEVO, PENALIZATĂ CU TREI PUNCTE
Pe lângă problemele de pe teren, Chievo se confruntă şi cu o criză la nivel administrativ. Procurorul federaţiei italiene a cerut penalizarea clubului cu 15 puncte, din cauza unor presupuse nereguli financiare, care ar fi permis reglarea bilanţului contabil, cu scopul obţinerii licenţei pentru Serie A.

În cele din urmă, veronezii au primit doar 3 puncte de penalizare, dar chiar și așa asta nu face decât să adâncească problemele „lanternei roșii” din Serie A.

În ciuda situaţiei extrem de dificile, jucătorii veronezi sunt concentraţi doar la meciul din Capitală. “Trebuie să creştem nivelul prestaţiilor şi să încercăm să obţinem maximum. Mergem la Roma să ne jucăm şansele împotriva uneia dintre echipele de top ale campionatului”, a declarat veteranul Fabrizio Cacciatore

Pronostic : victorie AS Roma – cotă 1,25

Lasă un răspuns