DISTRIBUIȚI

Într-o grupă cu un Real Madrid în criză profundă, AS Roma şi CSKA Moscova sunt îndreptăţite să spere la calificare. Cu atât mai mult cu cât vin după rezultate excelente în precedenta etapă din Liga Campionilor.

LIVE STREAM : AS Roma – TSKA Moscova

WwW.Brfatu-Marian.Ro
CÂŞTIGĂTOARE CU REAL MADRID, ELIMINATĂ DIN CUPĂ DE O ECHIPĂ DE LIGA A DOUA
Formaţia din capitala Rusiei este* surprinzătorul lider* din Grupa G. O poziţie care se datorează revenirii spectaculoase din Cehia, unde a obţinut o remiză cu Viktoria Plzen (2-2), dar mai ales victoriei cu Real Madrid (1-0).

Însă marele succes contra deţinătoarei trofeului a fost urmat de înfrângerea din derby-ul moscovit cu Lokomotiv (0-1) şi de ruşinea eliminării din Cupa Rusiei, contra unui adversar din subsolul ligii a doua. Cu toate acestea, echipa lui Viktor Goncharenko merge la Roma după un succes convingător pe terenul lui Anzhi (2-0).

ÎNFRÂNGERE SURPRIZĂ PENTRU ROMA, ÎN SERIE A
În schimb, gruparea giallorossa are moralul serios zdruncinat, după ultima etapă de campionat. Veniţi după patru victorii consecutive, printre care şi un 5-0 entuziasmant cu Viktoria Plzen, giallorossii au pierdut complet neaşteptat cu SPAL, 0-2 pe Stadio Olimpico. Un pas greşit dificil de digerat, în condiţiile în care oaspeţii suferiseră patru înfrângeri la rând.

A CINCEA ÎNTÂLNIRE DIRECTĂ
Roma le-a luat ruşilor 4 puncte din 6, la precedenta dublă europeană. S-a întâmplat tot în grupele UCL, în sezonul 2014/15, când italienii s-au impus cu 5-1 acasă şi au remizat la Moscova (1-1).

Cele două echipe au mai fost adversare în sezonul 1991/92 al Cupei Cupelor. Roma a mers mai departe, după ce a câştigat cu 2-1 în Rusia şi a pierdut pe Olimpico (0-1). De altfel, e singurul eşec suferit de gruparea din Cetatea Eternă în faţa ruşilor, în competiţiile continentale.

Pronostic : AS Roma castiga ambele reprize – cotă 3,15

Lasă un răspuns