DISTRIBUIȚI

Vineri, de la ora 21:45, Aston Villa va primi vizita celor de la Bolton Wanderers, intr-un meci contand pentru etapa a 16-a din Championship. Partida va avea loc pe stadionul “Villa Park”, din Birmingham.

Cu un lot care arata mai mult decat decent pe hartie si prin care Villa tintea promovarea in Premier League in acest sezon, situatia tinde sa devina una mai mult decat sensibila; mai degraba, dezastruoasa. Venirea lui Dean Smith pe banca echipei dupa demiterea lui Steve Bruce nu a avut decat un impact de moment. Villa s-a impus in meciul imediat urmator, contra lui Swansea, urmand prin a le pierde pe cele doua care au urmat, 1-2 cu Norwich, respectiv 0-1 contra lui QPR. Din fericire, cel putin la prima vedere, Bolton se arata a fi adversarul ideal contra caruia Aston Villa ar trebui sa fie capabila sa se repuna pe picioare. Aflandu-se intr-o forma deplorabila, mult mai slaba decat a lui Villa, Bolton nu a obtinut decat un singur succes in ultimele 11 etape de campionat si se afla la ananghie, la doar patru lungimi distanta de locurile retrogradabile.

Doar doua confruntari directe au avut loc intre cele doua echipe in istoria recenta, chiar in sezonul trecut din Championship. Atunci, cele doua combatante si-au impartit punctele, Villa castigand acasa cu 1-0, in timp ce scenariul s-a produs in oglinda jumatate de an mai tarziu, la Bolton.

Avand in vedere imprejurarile acestui joc, ne asteptam la o evolutie solida a gazdelor. Bolton este una dintre formatiile cu cea mai slaba forma de moment in acest sezon de Championship si, desi Villa sufera, la randu-i, credem ca elevii lui Dean Smith vor fi capabili sa treaca de un adversar mai mult decat abordabil.

Pronostic : victorie Aston Villa – cotă 1,43

Lasă un răspuns