DISTRIBUIȚI

Context neplăcut pentru ambele formații care se vor duela sâmbătă, 10 noiembrie, de la ora 15:00, în etapa a 15-a a Ligii 1. Astra a căzut pe locul 6, cu 20 de puncte, iar în cazul în care nu va câștiga va părăsi cu siguranță zona play-off. Dincolo, ieșenii sunt pe o poziție retrogradabilă, 13, cu șase puncte mai puțin decât ”astralii”.

ASTRA: TREI PUNCTE ÎN CINCI MECIURI
”SMURD”-ul Gigi Mulțescu pare că rămâne fără combustibil și nu mai răspunde la apeluri. După ce la un moment dat giurgiuvenii erau luați chiar în calcule pentru titlu, iată că Astra a ajuns într-o situație delicată, cu doar trei puncte scoase în ultimele cinci meciuri de campionat.

Nici pe arena ”Marin Anastasovici” nu se descurcă dunărenii, ultimele două meciuri fiind pierdute: 0-3 cu Craiova și 1-2 cu CFR Cluj. Cifrele de acasă sunt modeste: într-un clasament al disputelor de acasă, Astra este pe locul 10, cu doar două victorii și trei remize scoase la Giurgiu.

Vestea bună este că revine Alibec, suspendat în etapa trecută, 0-1 la FCSB.

STOICAN ÎȘI DĂ SINGUR ULTIMATUM
Probleme pentru ieșeni în zona defensivă. Stoperul Cioinac este suspendat pentru cumul de avertismente, iar fundașul dreapta Rus a primit nouă etape de suspendare după intrarea sălbatică asupra tânărului craiovean Mihăilă.

Politehnica vine după șase eșecuri succesive în campionat și Cupă, iar antrenorul Flavius Stoican a fost tranșant înaintea deplasării de sâmbătă: ”Sperăm să facem lucruri frumoase în cele două meciuri care urmează, pe care nu vreau să le pierd. Dacă vom obţine patru puncte ar fi foarte bine, cu şase ar fi fantastic. Dacă planurile pentru cele două meciuri nu ies cum ne dorim, voi fi la dispoziţia clubului, fără clauze”.

În Liga 1, Iașul a câștigat ultima dată pe 21 septembrie, 1-0 cu Dinamo. În istoricul meciurilor directe, Astra conduce cu 9-2 la victorii, înregistrându-se și alte trei remize.

Pronostic : pauză sau final X – cotă 1,70

LIVE STREAM : Astra vs Iași

WwW.Brfatu-Marian.Ro

Lasă un răspuns