DISTRIBUIȚI

Sâmbătă, 8 decembrie, de la ora 14:00, în runda a 21-a a Ligii 2 se confruntă două echipe cu multiple probleme interne.

La gazde, după despărțirea surprinzătoare de experimentatul fundaș Bilia, au urmat mai multe conflicte între unii jucători și galerie. În plus, nici antrenorul Cosmin Petruescu nu este agreat de mai mulți fani, din cauza rezultatelor modeste, per total, din această toamnă.

Dincolo, oaspeții tocmai s-au despărțit de cel de-al nouălea jucător în ultimele două luni, mijlocașul Stoenac (25 de ani), acesta criticând situația din cadrul clubului care a promovat în Liga a doua în vară.

ASU Politehnica este, înainte de această etapă, pe locul 12, cu 24 de puncte, iar Energeticianul stă pe poziția a 9-a, cu 26 de puncte.

ACASĂ, PE LOC DE RETROGRADARE

Paradoxal, deși are parte de una dintre cele mai puternice galerii din Liga a doua, ASU Politehnica se descurcă foarte prost acasă în acest sezon. ”Alb-violeții” au doar 11 puncte scoase pe propriul teren, fiind pe locul 18 în topul meciurilor de acasă.

Ultima victorie ca gazdă datează din 6 octombrie, 1-0 cu Farul. Un singur punct au scos poliștii în ultimele patru partide de pe teren propriu.

Cu 18 goluri, ASU are unul dintre cele mai slabe atacuri din Liga a doua. Nici acasă nu sunt foarte productivi bănățenii: în ultimele șapte meciuri oficiale jucate ca gazde, ”alb-violeții” nu au marcat niciodată mai mult de un gol.

Pentru o iarnă mai liniștită, cei de la ASU Politehnica sunt obligați să învingă, mai ales că au o singură victorie în ultimele șapte runde.

REVINE BOGDAN ANDONE

Pentru tehnicianul oaspeților va fi un meci mai special. Bogdan Andone a pregătit trupa bănățeană în sezonul trecut, aducând-o la un moment dat destul de aproape de locurile de baraj. În primăvară însă, a avut loc despărțirea de ASU Politehnica, astfel că Andone are șansa unei mini-revanșe.

Energeticianul nu a câștigat încă în deplasare în Liga 2, reușind doar patru egaluri pe terenuri străine. Principalul pericol rămâne atacantul Vlad Rusu, cu 11 goluri marcate în prezenta ediție.

În tur, Energeticianul a câștigat cu 2-1.

Pronostic : ambele marchează – cotă 1,60

Lasă un răspuns