DISTRIBUIȚI

Ultimul joc al etapei a 16-a din Liga 2 va opune pe stadionul ”Dan Păltinișanu” două echipe despărțite de opt locuri în tabelă. Gazdele au 20 de puncte și se află pe poziția a 11-a, în timp ce Sportul Snagov este pe 3, cu 33 de puncte.

ASU nu traversează o perioadă perfectă, ultimele eșecuri, în special cel cu UTA, nefiind foarte bine digerate de pătimașii fani ai ”alb-violeților”. Elevii lui Cosmin Petruescu sunt la șase puncte de primul loc retrogradabil, iar un eventual pas greșit i-ar aduce pe bănățeni în nesigura zonă ”roșie” a clasamentului.

PRIMA REPRIZĂ, NEFASTĂ PENTRU ASU
Doar șase puncte au scos timișorenii în ultimele cinci runde, numai victoria cu rivala ACS Poli (2-1) aducând o bucurie pentru fani. Mai mult, ASU Politehnica începe rău partidele, de fiecare dată în ultimele patru meciuri fiind condusă la pauză. O singură dată au reușit jucătorii lui Petruescu să întoarcă scorul, tocmai cu ACS. În rest, eșecuri cu Academica (0-1 pauză, 0-2 final), UTA (0-2 pauză, 1-3 final) și Ripensia (0-1 pauză, 0-1 final).

Nici atacul nu e prea grozav, cu cele 14 goluri la activ, ASU are una dintre cele mai slabe ofensive din Liga 2. Doar cei de la ACS Poli au mai puține reușite: 13. ”Alb-violeții” speră să-și îmbunătățească palmaresul de pe teren propriu: în clasamentul jocurilor de acasă, ASU Politehnica este pe poziția 16, cu doar zece puncte.

SNAGOVUL, LETALĂ DIN FAZE FIXE
Sportul este, alături de Aerostar Bacău, echipa cu cele mai multe lovituri de pedeapsă la activ, șase. Ilfovenii lui Laszlo Balint sunt extrem de periculoși la fazele fixe, fapt relevat de antrenorul timișorenilor. De altfel, Snagovul a câștigat la ultima vizită de pe stadionul de pe Bega, cu 2-1 contra lui ACS Poli, după două goluri marcate în repriza a doua, în urma unor scheme bine pregătite la loviturile de colț.

Interesant este că Sportul nu a mai câștigat în ultimele trei deplasări: 1-4 la Chindia, 0-2 la Pandurii și 1-1 la Luceafărul.

Pronostic : victorie Sportul Snagov – cotă 2,16

 

Lasă un răspuns