DISTRIBUIȚI

Sâmbătă, 6 octombrie, de la ora 12:00, pe stadionul ”Dan Păltinișanu”, în runda a 10-a din Liga 2 ne așteaptă un meci între două echipe susținute de galerii devotate, pătimașe și implicate direct în viața cluburilor. Sportiv vorbind însă, duelul va fi între două trupe situate în partea a doua a tabelei: ASU Politehnica este pe poziția 11, cu tot atâtea puncte, iar Farul a ieșit, momentan, din zona retrogradabilă, fiind pe locul 14, cu nouă puncte.

GRIGORAȘ, REVENIRE PE STADIONUL TIMIȘOAREI
În ultimii trei ani, Petre Grigoraș a fost în diferite posturi pe stadionul ”Dan Păltinișanu”. Ca gazdă, a fost ”principal” la ACS Poli în Liga 1, în primăvara lui 2016, dar mandatul lui a fost dezastruos, cu doar o victorie și două egaluri în nouă meciuri.

Ulterior, ca oaspete, a revenit și a câștigat, cu Pandurii, contra ambelor ”alb-violete”: 3-1 contra lui ACS Poli (august 2016, Liga 1) și 3-0 contra lui ASU Politehnica (octombrie 2016, Cupa României.

FARUL ÎNCEPE SĂ LUMINEZE
Clubul dobrogean începe să se resusciteze. Ciprian Marica, noul șef al ”alb-albaștrilor” a anunțat că l-a contactat pe Ionel Dănciulescu pentru a-l coopta în conducere și că în curând Farul ar putea juca din nou pe istoricul stadion al Constanței.

În ultima etapă, Farul a învins cu 1-0 pe Energeticianul, într-un joc disputat la Techirghiol.

ASU, PATRU PUNCTE DIN ȘASE
ASU Politehnica a scos un punct din deplasarea de la Daco-Getica Bucureşti (1-1), asta după ce învinsese acasă cu 1-0 pe CS Mioveni. Timișorenii așteaptă să vadă dacă îi vor putea folosi pe experimentații Mera și Poparadu, care au avut probleme fizice în ultima perioadă.

Fapt interesant: în ultimele cinci meciuri oficiale, de campionat și cupă, ale bănățenilor, nu s-au marcat mai mult de două goluri după 90 de minute regulamentare.

Este primul meci între ASU Politehnica și SSC Farul Constanța.

Pronostic : ambele marchează – cotă 1.60

Lasă un răspuns