DISTRIBUIȚI

Marți, 25 septembrie, de la ora 16:30, stadionul ”Dan Păltinișanu” va găzdui unul dintre meciurile interesante ale Cupei. ASU Politehnica (Liga 2) primește vizita uneia dintre cele în formă echipe din primul eșalon, Sepsi OSK.

„16-IMILE”, PRAG PSIHOLOGIC PENTRU ALB-VIOLEȚI
ASU Politehnica este pentru a treia oară în această fază a Cupei României. În precedentele dăți, timișorenii au fost eliminațide echipe de Liga 1: Pandurii Tg. Jiu (0-3, în 2016) și ACS Poli (0-1, în 2017), ambele meciuri disputându-se pe stadionul ”Dan Păltinișanu”.

În precedentul tur din Cupă, jucătorii antrenați de Cosmin Petruescu au eliminat-o pe rivala Ripensia, cu 2-1, după prelungiri.

În campionat, ASU se află pe locul 11, cu 10 puncte. După ce a pierdut două meciuri la rând, echipa bănățeană a izbutit să se redreseze, trecând acasă cu 1-0 de CS Mioveni. Cel care a marcat a fost stoperul Ioan Mera, în urma unei faze fixe, situație din care fostul jucător al vechii Politehnici punctase și în eșecul de acasă cu FC Argeș (2-3). Rămâne de văzut dacă Mera, punctul forte la fazele fixe ofensive, va fi disponibil cu Sepsi, având în vedere că a ieșit de pe teren accidentat contra Mioveniului.

SEPSI, ANTECEDENTE POZITIVE ÎN BANAT
Cele două formații s-au mai duelat în urmă cu două ediții. În stagiunea 2016-17 de Liga 2, Sepsi câștiga ambele dueluri cu ASU, 1-0 la Timișoara și 2-1 la Sf. Gheorghe.

Covăsnenii s-au descurcat bine în campionatul trecut pe stadionul ”Dan Păltinișanu”, remizând de două ori, în Liga 1, cu cealaltă echipă ”alb-violetă” din Timișoara, ACS Poli: 0-0 și 2-2.

Sepsi vine la Timișoara după ce ultimele patru goluri din campionat au căzut în ultimul sfert de oră! La Chiajna, Tandia a înscris în minutele 76 și 90+1, Nouvier a punctat în minutul 83, pentru ca în egalul de acasă, 1-1 cu Voluntari, același Tandia să marcheze în cel de-al șaselea minut de prelungiri!

Pronostic : victorie Sepsi Sf. Gheorghe – cotă 1,85

Lasă un răspuns