DISTRIBUIȚI

Atalanta şi Torino se anunţau printre protagonistele acestui sezon din Serie A, dar întâlnirea din etapa a şasea le găseşte în a doua jumătate a clasamentului.

Totuşi, starea de spirit este diferită. În ciuda faptului că au şase meciuri fără victorie, bergamascii vin cu un moral excelent.

REMIZĂ IN-EXTREMIS PE SAN SIRO
Echipa lui Gian Piero Gasperini a revenit de două ori pe San Siro, în faţa lui AC Milan, şi a obţinut o remiză, scor 2-2, prin care şi-a prelungit seria pozitivă contra rossonerilor în deplasare (cinci meciuri fără înfrângere). Acum, Atalanta vrea să facă acelaşi lucru şi cu Torino, formaţie împotriva căreia nu a mai pierdut din aprilie 2016.

Golul înscris în prelungiri la Milano de Emiliano Rigoni a redat nerazzurrilor din Bergamo încrederea greu încercată în ultima perioadă, iar meciul cu Torino reprezintă ocazia perfectă pentru redescoperirea drumului spre victorie, care lipseşte din prima etapă. Mai ales că starea de spirit a adversarului nu este cea mai bună.

SCUZE PENTRU FANI
La fel ca Atalanta, Torino are 5 puncte în primele cinci etape, dar eşecul de pe teren propriu cu Napoli (1-3) a aruncat în aer atmosfera în tabăra granta. Walter Mazzarri a tunat împotriva jucătorilor săi: “Aş fi schimbat opt sau nouă la pauza meciului cu Napoli”. Căpitanul Andrea Belotti şi-a cerut scuze public faţă de fani pentru prestaţia lamentabilă în faţa vicecampioanei.

Piemontezii au ocazia să se împace cu suporterii, însă statistica nu îi ajută. Singura înfrângere în ultimele şapte deplasări din Serie A a venit chiar la Bergamo, în aprilie acest an.

Pronostic : 1x și peste 1,5 goluri – cotă 1,55

Lasă un răspuns