DISTRIBUIȚI

Atletico Madrid pare că a ieșit din criză, după ce a învins în ultimele două meciuri, atât în Liga Campionilor, cât și în campionat. Și nu se putea un moment mai bun să primească vizita celor de la Huesca. Aragonezii au pierdut ultimele trei meciuri și par deja una dintre cele mai clare candidate la retrogradare.

La meciuri directe, nu există antecedente între cele două echipe.

MOȘTENIREA LUI SIMEONE: O ECHIPĂ ÎNTINERITĂ DIN MERS
Criza de rezultate pe care pare că a depășit-o Simeone poate fi explicată și prin faptul că „Cholo” a primenit din mers lotul și echipa. Future Atletico este „work in progress” și deja se vede. Doar doi jucători din echipa argentinianului care a învins-o pe Getafe au peste 30 de ani, Juanfran și Filipe Luis (ambii 33), iar Diego Costa e singurul care se apropie vertiginos de această bornă. Restul fotbaliștilor sunt toți tineri, chiar dacă au suficientă experiență și sezoane la nivel înalt.

Oblak are doar 25 de ani și este o piesă fundamentală în echipă. La fel perechea de centrali Gimenez – Lucas, unul de 23, altul de 22 de ani. La mijloc, Rodrigo și Lemar au fiecare 22 de ani, iar Saul are 23. Koke, deși pare veteran, are doar 26 de ani. Griezmann, partenerul lui Diego Costa din atac, are doar 27 de ani. Asta pentru a nu mai vorbi de cei de pe bancă: Thomas (25), Correa (23), Gelson (23)…

Simeone nu doar că a adus rezultate în ultimii ani la Atletico, dar, iată, se preocupă și de ceea ce lasă în urmă și de viitorul echipei alb-roșii.

SAVIC, SINGURUL JUCĂTOR INDISPONIBIL
Înaintea partidei cu Huesca, Diego Simeone a avut parte de vești bune și de la infirmerie. Vitolo și Kalinic au fost recuperați și singurul rămas indisponibil este Savic.

Cu siguranță, dat fiind că urmează un meci dificil, derby-ul cu Real Madrid, antrenorul lui Atleti va face mai multa rotații în echipa de start cu aragonezii și va odihni câțiva dintre titulari. Correa și Thomas ar putea fi, de exemplu, două din noutățile lui Simeone în fața lui Huesca.

Pronostic : 2-4 goluri – cotă 1,54

Lasă un răspuns