DISTRIBUIȚI

Meci pentru podium duminica, de la ora 15:00, pe “Ernst Happel Stadion” se joaca Austria Viena – LASK Linz, un joc din runda a opta a Tipico Bundesliga.

Austria Viena a ratat prezenta in editia aceasta a cupelor europene si acum isi doreste sa profite de aglomeratia de meciuri pe care rivalele ei o au pentru a se instala in fata. Pentru moment ii reuseste acest lucru, ea ocupand locul 4, cu 13 puncte, dar inca este departe de ceea ce arata Salzburg, drept pentru care intre ea si lider sunt opt lungimi. IN acelasi timp nu ne-a dezamagit, iar in etapa trecuta a reusit sa loveasca si sa castige chiar in fata rivalei sale, Rapid Viena, Grundwald marcand singurul gol al acelui meci si Austria Viena a ajuns la trei victorii si un rezultat de egalitate in ultimele patru runde, dar cel mai important lucru este evoluatia de acasa. Din 3 meciuri in postura de echipa gazda, formatia alb-violeta a castigat de fiecare data marcand cel putin doua goluri.

LASK Linz a revenit de putin timp pe prima scena a fotbalului din Austria, dar usor s-a integrat avand parte si de sponsori care au contribuit la lotul bun de care aceasta dispune. Inca neinvinsa pe teren propriu, aceasta se afla acum pe locul secund, cu 16 puncte, avand cu cinci lungimi mai putine decat echipa de pe primul loc si doua peste Sankt Polten, ocupanta locului al treilea. Desi si ea a fost angrenata in cupele europene nu a contat acest lucru si in ultimele cinci etape a obtinut victorii pe linie, ea si Salzburg sunt cele mai bune echipe in acest interval, insa, din punct de vedere al golaverajului nu se poate lauda ca este o forta ofensiva.

In ciuda locurilor fruntase pe care le ocupa este un meci foarte greu si zic asta pentru ca ambele pun mare accent pe defensiva, lucru pe care am putut sa-l vedem si in etapa trecuta cand Austria Viena n-a lasat spatii libere in fata lui Rapid Viena. In acelasi timp, sunt doua dintre echipele cu cea mai mica medie de goluri in meciurile in care au fost angrenate, abia daca depasesc doua reusite. Una peste alta inclin mai mult spre un meci echilibrat, cu ocazii de gol, dar fara modificari de scor in primele minute.

Pronostic : peste 9,5 cornere – cotă 1,65

Lasă un răspuns