DISTRIBUIȚI

Derby ilfovean, sâmbătă, 6 octombrie, de la ora 11:00. Se întâlnesc două echipe cu ținte diferite în prezenta stagiune. Gazdele sunt pe locul 16, primul de sub linia salvării, cu 8 puncte, în timp ce Academica stă pe poziția a 3-a, cea care duce la baraj, cu 18 puncte.

GAZDELE, ÎN REVENIRE
CS Balotești, după un start foarte prost, a început să-și revină. Meciul de vineri va fi abordat după două victorii succesive, ambele 2-0, contra a două echipe de tradiție: pe teren propriu cu ACS Poli, respectiv în deplasare, cu UTA.

Se pare că venirea antrenorului Florin Nofitovici, debutant ca ”principal”, este cheia rezultatelor bune din ultima perioadă, sub comanda sa Baloteștiul obținând primele victorii stagionale. Meciul său inaugural pe banca ”roș-albaștrilor” a fost cel în urmă cu trei runde, când ilfovenii au cedat greu la Timișoara, cu Ripensia, 1-2, cu un gol primit în ultimul minut de joc.

Nofitovici speră că la duelul cu Academica va putea conta pe fundașul Dedu (23 de ani), piesă importantă pentru echipă, absent din cauza medicale în ultima etapă.

ACADEMICA, TREI EȘECURI LA RÂND!
După un start senzațional, Clinceniul s-a mai stins. Elevii lui Ilie Poenaru vin la Balotești după trei eșecuri oficiale succesive, toate fără gol marcat: 0-1 cu Snagov (acasă) și 0-1 la Luceafărul (”afară”), în Liga 2, respectiv un 0-2, pe propriul teren, contra lui FC Hermannstadt, în Cupă.

Clinceniul are, în schimb, un palmares zdrobitor în fața vecinilor de județ de la Balotești. Academica are șase victorii din opt dueluri directe, gazdele de vineri reușind doar o remiză și o victorie cu 1-0, în 2015.

Anul trecut, s-au marcat goluri multe, în dubla câștigată de Academica: a fost 5-2 la Clinceni, apoi 4-1 în retur.

În ultima etapă, Clinceniul a pierdut lupta pentru primul loc cu Snagov, cedând în meciul direct cu 0-1, după un autogol ”reușit” de stoperul Patriche.

Pronostic : pauză sau final 2 – cota

The latest football information here. Now retrieving info from data source.

Lasă un răspuns