DISTRIBUIȚI

Ajunsa deja la 17 etape jucate, marti avem etapa intermediara in Vanarama National League, iar de la ora 21:45, Salford calatoreste pe terenul lui Barnet.

Incepe sa arate ca o echipa redutabila, are deja trei victorii consecutive, una dintre ele in FA Cup, un trofeu destinat echipelor din non-ligi. La finalul saptamanii trecute a dus mai departe seria aceasta buna, Wesley Fonguck si Immanuelson Duku au fost cei care au inscris golurile succesului cu 2-0 din disputa de la Barrow. Automat a urcat si in clasament, se afla pe locul 12, cu 25 de puncte, venind la sapte lungimi de playoff, avand si un meci mai putin.

In partea echipei vizitatoare avem o formatie capabila, ajunsa pe locul al doilea, la o singura lungime in spatele lui Leyton Orient. A pierdu sefia ca urmare a rezultatului de egalitate pe care l-a obtinut in etapa anterioara. A inscris inca din prima repriza, dar meciul cu Ebbsfleet a fost hotarat inca din prima parte, a fost 1-1 la pauza, acela fiind si scorul final. A fost cea de-a 15-a partida la rand in care iese neinvinsa, aici contirizand 14 etape si un singur meci disputat in FA Cup,

E clar ca sunt echipe cu pontential, care pot inscrie oricand li se iveste ocazia sa faca acest lucru. Totusi, asa cum arata cele doua defensive nu ma astept la o ploaie de goluri si zic asta pentru stu bine sa se apere, au putine goluri luate in comparatie cu alte rivale. Salford are sase goluri primite cand joaca in deplasare, iar Barnet in jocurile de acasa, pe langa faptul ca merge bine in ultimul timp, a luat putin peste un gol pe meci.

Pronostic : sub 2,5 goluri – cotă 1,80

Lasă un răspuns