DISTRIBUIȚI

Sambata, in data de 8 septembrie, de la ora 19:00, Belarus va primi pe „Dinamo Stadium” vizita micutei San Marino, intr-o partida in care ma astept ca spectacolul sa nu lipseasca, iar golurile sa vina intr-un numar mare.

Belarus este favorita certa in aceasta disputa, conform agentiilor de pariuri, fiind ce-i drept o echipa mai buna, care are de partea sa si avantajul propriului teren. Bielorusii nu au participat niciodata la vreun turneu final de la dizolvarea Uniunii Sovietice, avand performante slabe in preliminarii, cea mai buna clasare avand-o in campania de calificare la mondialul din 2002, terminand pe locul al treilea in grupa. Nationala antrenata de Igor Kriushenko a clacat in ultimul meci disputat, pierzand cu 2-0 pe terenul Finlandei, punand astfel capat unei serii de patru partide consecutive fara esec.

San Marino este una dintre cele mai mici nationale ale continentului, daca nu chiar cea mai mica, din punct de vedere fotbalistic, astfel ca in aceasta infruntare este vazuta ca „victima” de bookmakeri, asa cum era de asteptat, mai ales ca joaca in deplasare. Oaspetii, evident, nu au luat parte niciodata la vreun turneu final, terminand de fiecare data ultimii in preliminarii. Nationala antrenata de Franco Varrella se afla intr-o forma extrem de slaba, venind dupa o serie de 21 de infrangeri consecutive, in care a incasat nu mai putin de 99 de goluri, insemnand o medie de aproape cinci pe meci.

Nu ar trebui sa se puna problema invingatoarei, Belarus fiind fara dubii echipa mai puternica, insa pentru acest meci voi alege varianta golurilor, minim patru fiind suficiente pentru a ne aduce profit, bazandu-ma in special pe forta ofensiva a gazdelor.

Pronostic : peste 3,5 goluri – cotă 1,81

Lasă un răspuns