DISTRIBUIȚI

Beșiktaș e neînvinsă de cinci meciuri, în toate competițiile, în timp ce Malmo nu a mai cunoscut înfrângerea de 12 partide! Ambele formații sunt în formă bună, așadar, înaintea meciului direct din ultima rundă a grupei I din UEFA Europa League.

TOATE ECHIPELE DIN GRUPĂ AU ȘANSE DE CALIFICARE

Situația în această grupă e departe de a fi rezolvată, deși mai e de jucat doar o etapă. Genk are opt puncte, Beșiktaș are șapte, Malmo e pe trei, cu 6 puncte, iar norvegienii de la Sarpsborg au cinci puncte după primele cinci runde. Absolut toate cele patru echipe au șanse de calificare în rundele eliminatorii.

Tocmai de aceea, meciul dintre Beșiktaș și Malmo este foarte important. În tur, suedezii s-au impus cu 2-0. Dacă Genk face cel puțin egal în meciul său, cu Sarpsborg, belgienii sunt calificați, indiferent de rezultatul din celălalt meci, urmând ca Beșiktaș și Malmo să-și dispute cea de-a doua poziție care duce în șaisprezecimile de finală.

MALMO, REZULTATE BUNE CONTRA LUI BEȘIKTAȘ

Malmo are trei remize și o victorie în grupa I, dar acea singură victorie a venit tocmai împotriva lui Beșiktaș. Un autogol și un penalty au fost suficiente atunci pentru ca suedezii să se impună.

De altfel, din cinci meciuri directe dintre cele două echipe, suedezii au câștigat trei! În plus, Malmo este neînvinsă în cele două vizite anterioare la Istanbul, unde au câștigat cu 1-0 la ultima vizită.

LENS/LOVE VS. ANTONSSON/ROSENBERG

Cu trei goluri marcate în acest sezon de Europa League (toate împotriva lui Sarpsborg), olandezul Jermaine Lens este golgheterul (la egalitate cu Vagner Love) lui Beșiktaș. Batavul este doar al treilea jucător care a reușit să depășească borna de 50 de meciuri în Europa League, adunând aceste partide în tricourile lui PSV, Dinamo Kiev și Fenerbahce, în afară de Beșiktaș. Cu 53 de jocuri în UEL, Lens este acum pe locul 2 într-un clasament all-time, după Daniel Carrico (Sevilla), care are 58 de prezențe.

De cealaltă parte, Malmo se bazează pe atacanții săi, Markus Rosenberg și Marcus Antonsson, în cupele europene. Antonsson a înscris patru goluri, iar Rosenberg a punctat de trei ori în acest sezon în competițiile continentale. Tot ei sunt golgheterii formației suedeze și în campionat cu 13 goluri (Rosenberg), respectiv 8 (Antonsson).

Pronostic : victorie Besiktas – cotă 1,60

Lasă un răspuns