DISTRIBUIȚI

Athletic Bilbao vrea să continue forma bună arătată cu Real Madrid și în meciul cu Betis, primul din deplasare al echipei basce în acest sezon.

Neînvinsă în trei meciuri și cu o partidă mai puțin jucată, după amânarea partidei din deplasare cu Rayo Vallecano, Athletic vrea să rămână astfel și după vizita la Sevilla, de duminică, de la ora 21:00.

BETIS A MARCAT UN SINGUR GOL ÎN ACEST SEZON!
Betis vine după o deplasare grea din Europa League, în Grecia, unde a remizat, 0-0 cu Olympiakos. Alb-verzii, care au același număr de puncte cu bascii, 5, dar cu un meci în plus, au marcat un singur gol în acest sezon, în toate competițiile, chiar în derby-ul local cu FC Sevilla. În rest, o înfrângere cu 3-0 cu Levante și trei remize albe!

Elevii lui Quique Setien nu marchează, dar pe de altă parte, nici nu primesc gol. În afară de primul meci al sezonului, cu Levante, andaluzii au părăsit terenul fără gol primit în ultimele patru meciuri, indiferent de numele adversarului.

Bilbao, în schimb, a înscris în fiecare mecijucat și e convinsă că poate continua această serie. Chiar dacă nu se poate baza pe veteranul atacant Aritz Aduriz, accidentat. Lui i se adaugă un alt nume pe lista incertitudinilor: Iker Muniain s-a accidentat în meciul cu Real Madrid, 1-1, și nu se știe dacă poate fi recuperat.

LA ULTIMA VIZITĂ PE BENITO VILLAMARIN, ATHLETIC A CÂȘTIGAT
„Avem alternative la absențele lor. Am văzut Betis jucând în Europa League, am văzut că au odihnit mulți jucători pentru meciul cu noi, de duminică. Poate că și noi vom face anumite rotații. Betis joacă într-un sistem cu 5 fundași, așa că trebuie să rezolvăm tactic partida. Williams este principalul înlocuitor al lui Aduriz. Vom vedea cum vom proceda!”, a declarat antrenorul Eduardo Berizzo.

La ultima vizită a lui Athletic Bilbao pe stadionul Benito Villamarin, bascii s-au impus cu 2-0, în decembrie 2017. De altfel, Athletic a câștigat patru din ultimele cinci meciuri directe cu alb-verzii, Betis câștigând doar un duel.

Pronostic : șansă dublă X2 – cotă 1,67

Lasă un răspuns