DISTRIBUIȚI

Betis și Leganes, două echipe care vin după două victorii importante pentru moral, se întâlnesc în etapa a șaptea din La Liga, pe terenul andaluzilor.

Madrilenii vin după victoria surprinzătoare cu 2-1 în fața liderului, prima înfrângere a Barcelonei în acest sezon. Alb-verzii au câștigat în deplasare la altă echipă catalană, Girona, aceeași care reușise deunăzi un 2-2 pe care nimeni nu-l anticipa pe Camp Nou.

O APĂRARE FĂRĂ FISURĂ VS. UNA MEREU CIURUITĂ
Betis, cu șase meciuri fără înfrângere, în toate competițiile, în spate, continuă să primească extrem de greu și de puține goluri. A încasat doar două în aceste ultime șase partide! Leganes, în schimb, a primit gol în toate cele șase meciuri jucate până acum, inclusiv în singura sa victorie, cea cu Barcelona. O echipă care primește gol greu primește vizita unei echipe care nu scapă fără cel puțin unul pe meci.

În plus, andaluzii au tot lotul valid, nu au jucători suspendați și beneficiază de aportul propriului public, unul extrem de vulcanic. Leganes are patru indisponibili: Carrillo, Munoz, Szymanowski și Jose Arnaiz.

ULTIMUL EGAL ÎNTRE CELE DOUĂ, ACUM 17 ANI!
Statistica meciurilor directe dintre cele două echipe arată exact opusul situației din prezent. În ultimele cinci meciuri directe, Leganes s-a impus de trei ori, iar Betis doar de două ori.

Ultima remiză dintre cele două echipe datează din 2001, din Segunda Division. Mai mult, în cele cinci meciuri precedente jucate, s-au marcat 20 de goluri, o medie de patru pe partidă!

BETIS VREA SĂ AJUNGĂ PE UN LOC CARE DUCE ÎN EUROPA
Cu o victorie și beneficiind și de jocul celorlalte rezultate, Betis s-ar introduce în zona cupelor europene și acesta este și obiectivul echipei lui Quique Setien. Leganes are, în ciuda victoriei surprinzătoare din etapa precedentă, cu Barcelona, foarte puține șanse să pună piedică echipei andaluze, în contextul actual.

Pronostic : sub 2,5 goluri – cotă 1,80

Lasă un răspuns