DISTRIBUIȚI

Pentru ziua de miercuri 3 ianuarie 2018 , vă propunem două partide : primul din Cupa italiei unde Juventus joacă pe propia arenă împotriva celor de la Torino și derby-ul din Portugalia unde Benfica primește vizita celor de la Sporting Lisabona .

Pronostic : Chelsea vs Arsenal - ambele marchează - 1,62

Pronostic : Benfica - Sporting - ambele marchează - 1,87

Cotă finală : 3,0294

  1. Chelsea vs Arsenal : Chelsea este favorită la casele de pariuri și cred că merită să fie. Forma de moment este mai bună și lucrurile în tabăra oaspeților sunt mai așezate prin comparație cu situația de la Arsenal. Totuși, ținând cont că se joacă pe Emirates balanța se echilibrează. Arsenal este rănită în orgoliu după ce a pierdut două puncte la West Brom pe final, în urma unei decizii cel puțin ciudată a arbitrului. Va încerca să recupereze acele puncte, dar se va lovi de sistemul cu 3 mijlocași la închidere al lui Conte, plus 3 fundași centrali. Dacă nu va fi refăcut Ozil cred că Arsenal va avea dificultăți în a marca astăzi. La fel cum a făcut-o la Liverpool, Conte va ține doar doi oameni în avanposturi, pe Hazard și Morata.
  2. Benfica vs Sporting : Campionatul Portugaliei ne propune in aceasta seara un meci de traditie intre Benfica si Sporting. „Vulturii” sunt la 3 puncte in urma rivalilor, insa au motive sa creada intr-o victorie. Pe teren propriu, Benfica e de neoprit, cel putin in campionat. Are 30 de partide consecutive fara infrangere, dintre care 27 de victorii. Benfica da si golgheterul campionatului, Jonas marcand 18 goluri pana in acest moment. In acelasi timp, Sporting e neinvinsa in prima liga in actuala stagiune. Totusi, din ultimele trei meciuri directe cu Benfica nu a putut lua decat un singur punct.

LĂSAȚI UN MESAJ