DISTRIBUIȚI

Biletul zilei de astăzi 4 ianuarie 2018 , este format din două evenimente , primul din campionatul englez Premier League și al doilea din Cupa del Rey unde Celta Vigo joacă pe propiul teren împotriva celor de la FC Barcelona .

Pont : Tottenham - West Ham ~ victorie Tottenham - cotă 1,30

Pont : Celta Vigo vs Barcelona ~ peste 2,5 goluri - cotă 1,73

Cotă finală : 2,25
  1. Tottenham vs West Ham ~ Cele două echipe vin după o singură zi plină de odihnă și mai ales după două meciuri istovitoare. Tottenham a avut parte de condiții de joc extreme la Swansea, iar West Ham a tras până în minutul 92 pentru a obține victoria cu West Brom. Oboseala cred că își va spune cuvântul și nu vom avea un meci aprig disputat de la un capăt la celălalt. Spurs va încerca să câștige acest joc cu minimum de efort, în timp ce West Ham, mulțumită cu un rezultat de egalitate pe Wembley, va încerca să țină cât mai mult de acel 0-0. Acest joc nu se aseamănă cu precedentele două dueluri directe, pentru că nu este un joc de cupă și pentru că fața oaspeților s-a schimbat mult din tur și până acum.
  2. Celta Vigo vs Barcelona ~ Judecand dupa forma, dar si dupa valoarea celor doua echipe, ar trebui ca Barcelona sa obtina victoria, insa Celta Vigo este o echipa imprevizibila, care poate produce surprize, de aceea vom evita pariurile pe soliste si vom miza pe varianta golurilor, cel putin trei fiind suficiente pentru a ne aduce profit.

LĂSAȚI UN MESAJ