DISTRIBUIȚI

Se anunţă un duel pe viaţă şi pe moarte în Emilia-Romagna. Bologna şi AS Roma sunt într-o criză prelungită şi niciuna dintre echipe nu-şi permite un nou pas greşit, pentru a nu-şi complica şi mai mult situaţia.

ÎN CĂUTAREA PRIMULUI GOL
Deşi antrenată de un fost mare golgheter, Pippo Inzaghi, Bologna nu a reuşit încă să marcheze în actuala ediţie de campionat, în care are un singur punct.

Doar Frosinone se mai află în această situaţie. În plus, nici istoria recentă a duelurilor directe cu Roma nu e încurajatoare.

Bologna nu a mai câştigat acasă în faţa capitolinilor din septembrie 2004, când s-a impus cu 3-1. De atunci, a obţinut doar patru remize şi a pierdut de cinci ori, primind de fiecare dată gol.

ROMA, FĂRĂ VICTORIE ÎN ULTIMELE PATRU MECIURI
A trecut mai mult de o lună de când echipa lui Eusebio Di Francesco a câştigat un meci, 1-0 cu Torino. Au urmat remizele cu Atalanta (3-3) şi Chievo (2-2) şi înfrângerea cu Milan (1-2), în Serie A, şi eşecul clar din Liga Campionilor, 0-3 cu Real Madrid.

În ciuda asigurărilor lui Monchi, postul antrenorului poate fi pericol, în cazul unei alte prestaţii neconvigătoare, dublată de un rezultat dezamăgitor. Di Francesco încearcă să iasă din criză pe mâna lui Justin Kluivert, puştiul care a convins în startul sezonului, dar care nu a fost titular până acum.

Pronostic : Bologna peste 3,5 cornere – cotă 1,62

Lasă un răspuns