DISTRIBUIȚI

Lider autoritar în Serie A, unde se pare că din nou nu are rivală în lupta pentru titlu, Juventus începe cursa pentru a cincea Cupă a Italiei la rând la Bologna, în faţa unui adversar în suferinţă şi contra căruia nu a mai pierdut de aproape 8 ani.

BOLOGNA NU A CÂŞTIGAT CU JUVENTUS ACASĂ, ÎN CUPA ITALIEI

Echipa lui Pippo Inzaghi întâlneşte principala forţă a Italiei într-un moment cum nu se poate mai dificil. Gruparea rossoblu nu mai câştigă în Serie A de pe 30 septembrie, când a învins-o pe Udinese. În această perioadă, singurul succes a fost acel 3-0 administrat lui Crotone, în turul antrerior din Cupă. În plus, nici tradiţia nu este de partea gazdelor de sâmbătă.

Juve a câştigat 5 din ultimele 6 meciuri de Cupă cu Bologna, înscriind nu mai puţin de 14 goluri (2,3 medie pe meci). În plus, formaţia din Emilia-Romagna nu i-a învins pe bianconeri acasă, în această competiţie, şi a marcat o singură dată, în 1967.

Adăugăm şi faptul că ultimul succes al Bolognei cu Juventus s-a înregistrat în februarie 2011 şi avem imaginea completă a misiunii imposibile care îi aşteaptă pe băieţii lui Inzaghi.

RONALDO, ÎN CĂUTAREA PRIMULUI GOL „ITALIAN” DIN LOVITURĂ LIBERĂ

Gazzetta dello Sport a prezentat o statistică interesantă, potrivit căreia Ronaldo nu a reuşit încă să marcheze din lovitură liberă, de când s-a transferat în Italia, din 13 încercări. O poate face sâmbătă seară, când este anunţat titular, în ciuda faptului că urmează Supercupei Italiei, cu AC Milan, care va avea loc câteva zile mai târziu.

Vor fi, însă, schimbări în primul 11 al lui Max Allegri. Sunt şanse mari ca Perin, Rugani, Benatia, Spinazzola şi Bernanrdeschi să fie pe teren din primul minut.

Pronostic : peste 2,5 goluri – cotă 1,80

Lasă un răspuns