DISTRIBUIȚI

Bologna joacă pe teren propriu contra lui Torino şi va încerca să obţină a treia victorie la rând acasă. O serie pe care nu a mai reuşit-o de peste 2 ani, din septembrie 2016.

DZEMAILI, MAREA SPERANŢĂ A BOLOGNEI
Blerim Dzemaili nu este un marcator, chiar dacă a avut câteva sezoane decente din punct de vedere al numărului de goluri. Însă elveţianul se simte excelent în confruntările cu Torino.Formaţia granata este victima sa preferată din Serie A. I-a înscris cinci goluri – un hat-trick memorabil, în sezonul 2012/13, şi o doppietta, anul trecut.

Fanii rossoblu speră ca mijlocaşul de 32 de ani să regăsească drumul spre poartă duminică, mai ales că golul îi lipseşte din luna ianuarie a acestui an, când a punctat contra lui Benevento.

3 MECIURI FĂRĂ ÎNFRÂNGERE PENTRU „TORO”
Echipa lui Walter Mazzarri e neînvinsă în ultimele trei etape şi a obţinut în premieră în acest sezon două victorii consecutive. Deci starea de spirit în rândul oaspeţilor este foarte bună, mai ales că două piese importante, Lorenzo De Silvestri şi Simone Zaza, s-au refăcut după problemele medicale pe care le-au avut.

TORINEZII MARCHEAZĂ APROAPE MEREU CU BOLOGNA
Cel puţin, asta e* tradiţia ultimilor ani*. Gruparea piemonteză a trimis mingea în poartă în 14 dintre precedentele întâlniri directe, în care a obţinut 7 victorii şi 5 egaluri.

În plus, Bologna are doar un succes pe Dall’Ara contra lui Torino, în ultimele cinci ocazii: un 2-0 în ianuarie 2017.

Pronostic : x2 și peste 1,5 goluri – cotă 1.84

Lasă un răspuns