DISTRIBUIȚI

Lucrurile încep să se complice pentru Bologna, care are un început de sezon mult sub aşteptări. După ce a pierdut, previzibil, şi pe terenul liderului Juventus (0-2), echipa lui Pippo Inzaghi rămâne pe primul loc retrogradabil, de care încearcă să scape în acest weekend.

CIFRE ÎNGRIJORĂTOARE ÎN ULTIMA PERIOADĂ
Duminica trecută, Bologna a obţinut primul succes stagional, 2-0 cu AS Roma, dar nu a ieşit încă din criză. Una profundă şi care se prelungeşte, lucru dovedit de statistici.

Astfel, formaţia rossoblu a pierdut 8 din ultimele 10 meciuri de campionat, iar în 6 din precedentele 7 partide din Serie A nu a reuşit să marcheze.

FRIULANII AU DOMINAT „DIRECTELE” ÎN ULTIMII ANI
În ciuda înfrângerii de acasă cu Lazio (1-2), Udinese merge pe Stadio Dall’Ara cu o stare de spirit mai bună şi de pe un loc călduţ în clasament (11). Mai mult decât atât, are de partea sa tradiţia recentă a duelurilor cu Bologna.

Deşi, la general, scorul meciurilor directe în Serie A este echilibrat (25-23 pentru Bologna), friulanii au dominat în ultimii ani, impunându-se de cinci ori în precedentele şapte întâlniri. Inclusiv în cele două din sezonul trecut.

De remarcat că ultimul egal dintre cele două echipe s-a înregistrat în urmă cu 5 ani. A fost 1-1 la Udine, pe 15 septembrie 2013.

Pronostic : X2 și peste 1,5 goluri – cotă 2,10

Lasă un răspuns