DISTRIBUIȚI

Miercuri, 26 septembrie, de la ora 20:00, pe “Matmut Atlantique” din Bordeaux, echipa locala joaca contra lui Lille, in etapa a 7-a din Ligue 1.

Bordeaux este angrenata pe mai multe planuri si se pare ca lotul pe care il are la dispozitie nu-i mai permite sa tina pasul la nivel inalt in aceste competitii. De altfel, ea a avut probleme reale in Europa League, acolo unde a evoluat la mijlocul saptamanii trecute, cand a pierdut cu 0-1 in fata lui Slavia Praga, neavand nici macar o ocazie clara si asta trebuie sa fie un punct de plecare. Nici in campionat nu s-a prezentat bine, ocupa o pozitie neasteptat de joasa pana acum, dar faptul ca duminica a trecut cu 3-1 de cea mai slaba formatie din campionat, a facut-o sa respire mai bine inaintea acestui joc.

Lille este noua mea echipa preferata din fotbalul francez si totul se datoreaza planului implementat inca de la inceputul sezonului trecut. S-a preferat sa se inceapa un proiect bazat pe jucatori tineri si care acum se pare ca s-au obisnuit si au dat dovada de multa tarie de caracter cand in etapa trecuta au reusit sa o invinga cu 2-1 pe Nantes, profitand si de sustinerea publicului numeros venit sa o sustina. Este echipa care se afla pe podium, are 13 puncte si mai mult impresioneaza prin faptul ca inscrie destul de mult, pana in prezent are de doua ori mai multe goluri inscrise decat numarul celor pe care a reusit sa le primeasca.

Cu trei victorii in ultimele patru etape, Lille pare ca si acum are o sansa destul de buna, cu toate ca joaca in deplasare. Bordeaux este si ea motivata sa ofere tot ce poate, in special ca toate punctele pe care le-a obtinut pana acum au venit in fata propriilor suporteri. Una peste alta as forta putin nota si zic ca oaspetii vor da din nou tonul distractiei, iar pana la final sa avem parte de cel putin un meci cu trei modificari de scor, cum s-a si intamplat in luna aprilie, atunci Bordeaux se impunea cu 2-1, tot jucand pe “Matmut Atlantique”.

Pronostic : peste 0,5 goluri în prima repriză – cotă 1,47

Lasă un răspuns