DISTRIBUIȚI

Una dintre partidele pe care saisprezecimile Carabao Cup le programeaza se joaca pe “Vitality Stadium”, intre Bournemouth si Blackburn. Meciul are loc incepand cu ora 21:45.

Bournemouth trebuie sa puna in aplicare strategia pe care a folosit-o mereu in meciurile de acasa si sa treaca cu bine peste esecul lamentabil suferit la finalul saptamanii trecute. Desi a evoluat in deplasare, avea in fata o echipa care nu avea victorie pana in acel moment si uite ca inevitabilul s-a produs, “ciresele” au pierdut cu 0-4 in fata lui Burnley. Printre seria de meciuri pozitive facute acasa se numara si cel din turul anterior de Carabao Cup, cand Bournemouth a facut spectacol cu divizionara Milton Keynes, reusind sa o elimine cu 3-0, in conditiile in care au fost folisiti si cativa jucatori considerati de baza pentru Eddie Howe.

Echipa probabila: Boruc – Francis; Simpson; Mings; Daniels – Pugh; Surman; Cook; Stanislas – Mousset – Defoe

Blackburn a fost la fel de norocasa cum a fost in ultimele meciuri de Championship, reusind contrar statutul de echipa oaspete pe care l-a avut, sa dispuna cu 3-2 de Stoke City, urcand pana pe locul 12, cu 14 puncte. Cert este ca spectaculol a fost mereu la el acasa atunci cand si adversar a permis ca fotbalul sa se joace deschis si asa s-a intamplat in cele doua tururi deja disputate de Blackburn in Carabao Cup. Tony Mowbray a trimis in teren cele mai bune resurse de care a dispus si scorul meciurilor cu Carlisle si Lincoln City a fost unul demn sa puna pe ganduri si o echipa de prima liga. Rovers a dat noua goluri si a luat doua in aceste infruntari.

Echipa probabila: Martin – Nyambe; Lenihan; Mulgrew; Bell – Dack; Smallwood; Evans; Bennett – Graham; Armstrong

Marcatoare constante atunci cand jocul adversarelor este unul deschis, astept ca meciul acesta sa fie unul la fel de interesant de urmarit ca si cum ar fi unul de prima liga. Blackburn are ganduri mari, nu-si doreste sa mai retrogradeze, dar in acelasi timp vrea sa-si faca un renume printre adversari si astfel de dueluri sunt tocmai bune. Bournemouth acasa a dat cel putin doua goluri de fiecare data cand a jucat, nu vad ce ii poate sta in cale sa faca acelasi lucru din nou, insa pentru a castiga sigur astept sa aiba nevoie din nou de tot atatea goluri, deoarece o astept pe Blackburn sa-si spuna si ea punctul de vedere, cum a facut-o in cinci din cele sase deplasari avute pana in prezent.

Pronostic : peste 2,5 goluri – cotă 1,75

Lasă un răspuns