DISTRIBUIȚI

Luni seară, de la ora 22:00, Bournemouth și Crystal Palace încheie etapa a 7-a din Premier League cu un meci spectaculos programat pe „Vitality Stadium”.

Ultimele două meciuri directe s-au încheiat la egalitate (2-2) și echilibrul domnește în istoria recentă a formațiilor implicate.

4 DIN ULTIMELE 6 DUELURI DIRECTE AU FOST REMIZE
Nu mai puțin de 4 din ultimele 6 partide dintre Bournemouth și Crystal Palace s-au încheiat cu remize, iar celelalte două jocuri au adus câte o victorie în deplasare pentru ambele formații. Gazdele sunt pe locul 8 în Premier League (golaveraj 10-11 după 6 etape), în timp ce Palace e pe locul 11 (golaveraj 4-6) și are în față un moment istoric.

Oaspeții au 99 de victorii în Premier League și un succes luni seară ar fi al 100-lea în prima ligă, bornă pe care doar alte 21 de echipe din prima ligă au mai atins-o.

MECIURILE LUI BOURNEMOUTH, GARANȚIE A GOLURILOR MULTE
Vorbim despre două formații care produc multe lovituri de colț, fiindcă stilul de joc al acestora încurajează atacurile pe flancuri, la care contribuie și fundașii laterali.

Cifrele gazdelor încurajează pariurile pe goluri: în fiecare din ultimele 4 meciuri, baieții lui Eddie Howe au încasat cel puțin două goluri, dar au și marcat 14 în ultimele 5 disputate acasă! Bournemouth e o echipa „abonată” la pariurile „3+”, dar Roy Hodgson practică un joc ceva mai precaut la Crystal Palace.

CE MAI TREBUIE SĂ ȘTIM
* Bournemouth a câștigat un singur meci din precedentele 6 jucate contra lui Palace * Echipa oaspete a deschis scorul în fiecare din ultimele 4 dueluri directe, dar a câștigat o singură dată

În 6 din ultimele 7 meciuri de campionat ale londonezilor s-au marcat cel mult două goluri. Oaspeții vor încerca să liniștească ritmul jocului, pentru că Bournemouth știe să își sufoce adversarii pe teren propriu, printr-o posesie care aduce rapid mingea în zona careului advers.

PALACE A REMIZAT CU NEWCASTLE ETAPA TRECUTĂ
De la gazde nu vor juca accidentații Daniels, Gosling și Rico, în timp ce Palace vine fără Benteke, Dann și Wickham.

Etapa trecută, Palace a făcut 0-0 acasă cu Newcastle și are trei meciuri la rând pe teren propriu fără gol marcat! Bournemouth vine după un eșec în deplasare, 0-4 la Burnley. Dar Bournemouth a câștigat cu 3 în fața lui Blackburn, în Cupa Ligii, la mijlocul săptămânii: „Avem noroc că jucăm luni, pauza ne va face bine. Este important să continuăm să câștigăm, pentru ca asta aduce un sentiment pozitiv în vestiar”, a declarat vineri seară Eddie Howe, care urmaște prima sa victorie într-o seară de luni, în Premier League!

Pronostic :  peste 2,5 goluri – cotă 1,80

Lasă un răspuns