DISTRIBUIȚI

Miercuri, de la ora 21:45, Bournemouth primește vizita lui Watford, într-un meci din etapa a 21-a din Premier League. Este prima partidă din noul an pentru cele două formații, care au stări de spirit diferite înainte de confruntarea de pe Vitality Stadium.

BOURNEMOUTH E GREU DE BĂTUT ACASĂ

Bournemouth trece prin momente grele și a alunecat în a doua jumătate a clasamentului, pe locul 12 (golaveraj 28-37), după ce a pierdut 8 din ultimele 10 runde și nu mai are aceeași eficacitate ofensivă. În ultimele două etape, trupa lui Eddie Howe a cedat în fața lui Manchester United (1-4) și Tottenham (0-5), iar absențele din defensivă ale lui Cook, Francis și Smith au destabilizat total echipa din sudul Angliei.

Pe teren propriu, însă, Bournemouth a pierdut doar trei etape din 10, toate contra formațiilor din topul ierarhiei, ceea ce înseamnă că Watford va avea o misiune grea în deplasarea de miercuri seară.

WATFORD ARE UN SINGUR EȘEC ÎN 5 ETAPE

Oaspeții au un bilanț echilibrat pe teren străin (3-3-3), iar în clasament se află pe locul 9 (golaveraj 27-28), cu o singură înfrângere în ultimele 5 meciuri. Etapa trecută, „viespile” lui Javi Gracia au salvat in-extremis o remiză pe teren propriu, cu Newcastle (1-1), iar Deeney, Pereyra și colegii lor au marcat cel puțin un gol în fiecare din ultimele 6 meciuri.

De la Watford vor lipsi doar Gray, Kabasele și Prodl, iar londonezii vor veni la Bournemouth să facă un joc de pase eficient, menit să țină pericolul cât mai departe de poarta lui Foster. Contraatacurile vor fi arma lui Javi Gracia, care mizează din nou pe tehnica și inspirația jucătorilor din atac.

SCORUL DE 2-2, O OBIȘNUINȚĂ ÎNTRE CELE DOUĂ

Statistica favorizeaza pariurile pe goluri în acest duel direct, având în vedere că în 4 din ultimele 5 confruntări s-au marcat câte patru goluri! În tur a fost 4-0 pentru Bournemouth, în deplasare, când echipa lui Eddie Howe a profitat din plin de superioritatea numerică și a beneficiat de ziua de grație a atacanților King și Wilson.

În rest, 4 din ultimele 5 dueluri directe s-au încheiat cu același scor, 2-2, iar pariul pe un meci egal are o cota foarte atractivă și de această dată. Pare să fie unul dintre cele mai deschise meciuri ale etapei a 21-a.

CE MAI TREBUIE SĂ ȘTIM

  • În 9 din ultimele 11 meciuri ale lui Bournemouth s-au înscris cel puțin trei goluri
  • În 7 din ultimele 8 deplasări ale lui Watford s-au înscris mai puțin de trei goluri
  • Bournemouth a primit cel puțin două goluri în 8 din ultimele 10 etape

Pronostic : ambele marchează – cotă 1,55

Lasă un răspuns