DISTRIBUIȚI

În Grupa A , din Cupa Ligi (Portugalia) , Sporting Braga va juca pe propia arenă , vineri 29 decembrie 2017 , de la ora 18:00 împotriva formatiei Portimonense, partidă contând pentru a traia etapă din Grupa A .

În Cupa Ligi , Sporting Braga a disputat două partide în Grupa A , În primul meci a remizat , scor 1-1 cu Benfica iar în meciul doi a pierdut cu scorul de 2-1 în fața celor de la Setubal . De cealalta parte , Portimonense a pierdut primul meci , scor 2-1 cu Setubal si a remizat scor 2-2 cu Benfica .

În Primeira Liga , Braga se află pe poziția a patra după 15 etape scurse cu zece victorii , o remiză si patru înfrângeri . Portimonense este pe poziția a 12 a cu 16 puncte , reușind patru victorii , patru rezultate de egalitate si șapte înfrângeri .

De cinci ori s-au întânlit cele două formați , de două ori în Cupa Ligi si de trei ori în prima ligă din Portugalia . Braga s-a impus în toate cele cinci dispute . Ultima dispută având loc pe 13 august 2017 , Braga s-a impus pe propiul teren cu scorul de 2-1 .

Pronostic : victorie Braga – cotă 1,52

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ