DISTRIBUIȚI

Nivelul de joc al Germaniei este unul ridicat, asteptam sa vedem si noi acelasi lucru precum cifrele care dau Bundesliga intre primele cinci campionate din Europa. Prima partida a rundei cu numarul 14 are loc la Bremen, de la ora 21:30, intre Bremen vs Dusseldorf.

Werder Bremen este una dintre putinele echipe aflate in afara locurilor de cupe europene si despre care putem spune ca este capabila sa obtina rezultate foarte buna in fata granzilor Bundesliga. Una dintre aceste partide a avut loc in urma cu o saptamana, tot pe “Weserstadion”, cand in fata a peste 42 000 spectatori a tinut Bayern Munchen in corzi. Chair daca a pierdut cu 1-2, pot spune ca a fost peste media echipelor intalnite de campioana. Cu toate astea, este in cadere libera, ocupa locul 9, cu 18 puncte, avand un singur punct luat in ultimele cinci partide, contrar faptlui ca din punct de vedere ofensiv si-a spus mereu punctul de vedere, marcand cel putin un gol in toate aceste dispute.

Werder Bremen: Pavlenka – Gebre Selassie, Langkamp, Friedl, Augustinsson – M. Eggestein, Sahin, Klaassen – J. Eggestein, Kruse (c), Harnik

Fortuna Dusseldorf vine dupa o noua infrangere, a pierdut cu 0-1 infruntarea cu Mainz, meci in care Alexandru Maxim n-a evoluat pentru adversari. Lumea sustine fotbalul din Germania, in runda anterioara au venit peste 37 000 de fani sa o vada la treaba, cu toate ca nu se afla in cea mai buna forma, ocupand ultimul loc, cu noua puncte, doua mai putine decat prima echipa din afara zonei locurilor retrogradabile. O alta problema pe care Fortuna Dusseldorf o are vine din ofensiva. Aceasta are probleme in privinta golurilor inscrise, pana acum a punctat de 13 ori, de peste doua ori mai putine goluri decat cele 29 pe care le-a incasat.

Dusseldorf: Rensing – Zimmermann, Bormuth, Kaminski, Gießelmann – Bodzek – Zimmer, Stöger, Fink (c), Lukebakio – Hennings

Ambele sunt vulnerabile, dar Bremen are ocazia sa obtina un nou rezultat bun, avand in vedere ca joaca contra unei echipe care inca n-a reusit sa castige in deplasare.  Mai mult decat atat, golurile nu cred ca trebuie sa fie o problema, Werder Bremen este o echipa care inscrie cu regularitatate, indiferent de rezultatul final.

Pronostic : victorie Bremen – cotă 1,62

Lasă un răspuns