DISTRIBUIȚI

Sambata, incepand cu ora 17:00, pe “Amex Stadium”, Brighton primeste replica nou-promovatei Fulham, in etapa cu numarul 4 din Premier League.

Brighton ramane cu o singura victorie in acest start de sezon, “pescarusii” au reusit ca in runda a doua sa profite de avantajul pe care il are de cand a promovat si a depasit-o cu 3-2 pe Manchester United. Acela a fost singurul meci in care a luat puncte, in runda anterioara s-a dovedit o echipa modesta, chiar daca a jucat pe terenul lui Liverpool, ocaziile din partea ei au lipsit cu desavarsire, iar scorul nu avea cum sa nu fie unul in consecinta si anume, 0-1. Chris Hughton&Co. se afla pe locul 13, cu trei puncte, avand doua goluri mai putine inscrise. Un alt avantaj pe care aceasta il are, este acela ca in ultimele noua dispute de pe teren propriu a pierdut o singura data, in ultima zi a lunii martie, cu Leicester.

Fulham este o echipa in crestere, daca in primele doua etape a fost depasita de echipa din capitala, precum Crystal Palace (0-2) si Tottenham (1-3), a venit randul ca trupa lui Slavisa Jokanovic sa isi spuna si ea punctul de vedere si nu avea cum sa nu o faca intr-un duel de pe teren propriu. La finalul saptamanii trecute s-a autodepasit si atacul a iesit la rampa, Aleksandr Mitrovic, Andre Schurrle si Jean Michel Serj au fost cei care au inscris in succesul cu 4-2 contra lui Burnley. Partea mai putin buna este ca a luat cel putin doua goluri in fiecare meci pe care l-a sustinut, fie contra unor echipe cu inalte standarde, fie contra unei echipe care vrea sa se claseze mult mai bine decat anul trecut, fara prea mari asteptari.

Daca a existat ceva la care cele doua echipe sa se potriveasca in acest inceput de campionat, acela a fost numarul de cornere. Brighton a avut cel mult cinci lovituri de colt si asta s-a intamplat in jocul de la Liverpool. Fulham a fost si ea o prezenta slaba la acest capitol, in deplasare a avut doua cornere, in fata unei formatii precum Totenham. In alta ordine de idei, precoupate mai mult sa nu primeasca gol, probabil ca nu se vor avanta in atac si fazele de poarta sa lipseasca, aici incluzand si loviturile de la colt.

Pronostic: sub 11,5 cornere – cota 1,50

Lasă un răspuns